pEeps!

Friday, July 27, 2012

StickyPost: Tudung polkadot comel. :)


Entry baru dibawah. :)


Tudung polka dot yang comel. Kalau korang pakai lagi comel. dah la comel, pastu kalau umur dah 30 kalau pakai terus rasa macam 15 tau.. sebab tudung ni comelll sangat.. :)

Aku pakai terus rasa macam akulah paling comel dalam dunia. Nora danish tengok terus pitam. Tulisan kecik-kecik dan gambar tak nampak muka menunjukkan terlebih keyakinan diri sebab terlampau comel takot nanti nora danish tengok betol-betol pitam. kahkahkah.


SOLD


SOLD


PD3

nak dekat-dekat raya ni boleh la nak rembat sehelai dua. Kompem comellah sampai jiran sebelah jeles.. Yang pakwe-pakwe, suami-suami boleh la rembat untuk makwe-makwe dan isteri-isteri. Kompem diorang sayang lebih. kalau dah sayang lebih tu nanti lagi sayang lebih-lebih. Nanti korang pun makin sayang sebab nampak diorang comel.. #terbaik punye promote nih. pelisss la..haha#  c(:


SOLD


PD5


PD6


Tak payah dah keluar tawaf Jalan TAR ke ape sampai lumpuh kaki. Nanti kalau keluar nak pakai minyak kereta lagi pastu jalan-jalan penat dah la puasa kan.. Pastu kalau tak puasa pun haus-haus nak jugak beli air, beli makanan.. 

tu tak kira lagi laki haus? 

anak nombor satu? 


nombor dua? 


nombor tiga pulak macam mana? 



PD7


SOLD

dah minum takkan tanak makan kan.. habis pulak bajed nak beli makanan lagi.. wah.. satu family tak puasa nak beli tudung. #melampau dah ni. hahaha# ahh lantak aku takde idea nak promote best 2 ni. hahaha


PD9


pastu jalan-2 tengok jubah lawa, nak beli jubah, tengok pulak shawl, nak shawl pulak.. tu belom tengok kebaya, baju kurung moden, baju kurung pahang, baju kurung teluk belanga. kalau semua nak beli cane?
see? banyak bajed habis sebab nak beli tudung je ponn.. :P




PD10




Okay,! cepat-cepat sementara stok masih ada. ceaa..kalah iklan KAMDAR nih. haha..


Berminat inbox saya ke sun_kiut90@yahoo.com.

Harga sehelai RM27 beli dua dapat RM25. :)

exclude postage tauu.. Tapi kalau rasa kita dekat di mata dekat dihati xpayah nak pos-2 la.. stakat jiran depan rumah boleh men campak je ikot tingkap tak payah gatal-gatal nak suruh pos. #ewah, diva sangat nak campak-campak masuk tingkap rumah orang.# hahaha..


kbai sayangggss. <3 







15 comments:

Lukman Hakim said...

Tudungnya pada bagus and nice.. :)

shedameor said...

wahhh, baik beli 2. 2=rm25 ?? kann ! hahaha

CintaKhadijah said...

haa.. jgn cakap je sheda! hikhikhik..:P

meh beli meh..

cik yuyu said...

wahhh comel nye tudung tu..

Edy Fee said...

selamat menyambut bulan ramdhan yer....hehe ikhlas daripada edyferdaus

Nurlyla said...

alien mana jadik model tudung tu.. hehe, comel.. eh, cntik gak tdung ade corak polkadot ye...

Fikri said...

Kalau korang pakai lagi comei? Errk.. xpnah pkai tudung. Kalo pkai konfem xcomei. Haha :D

Ameerul Ashraf said...

wah! comel :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg comel.. malas yui nak jht tepi tu..hihi.

Nurlyla said...

lyla dah fikir nak pkai fesyen tdung apa masa raya nnti.. awk pakai fsyen apa nnti?

Nurlyla said...

dah fikir tpi blum buat choice..

LydSunshine said...

Kalau beli 1 rm27, kalau beli 2 rm25? murah2. Beli 4 baru rm50 kan?

CintaKhadijah said...

Lydsunshine : bukan la akak. missunderstood tuh. hehe..

kalau beli satu saya bagi 27hengget.. tapi klo beli 2 helai, saya bagi 25 sehelai.. so, kalau 4 seratos hengget..;)

cara mengobati kista said...

thanks gan informasinya

silvi silviani said...

nice info gan

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.