pEeps!

Sunday, July 8, 2012

Kau dah kenapa?

Kawan : CK, awak ada kucing?

CK cun: Ada! 

Kawan : Apa nama kucing awak CK?

CK jelita : Miau. 

Kawan : Hahahahahahahahahaha..

CK anggun : Apa yang kelakar sangat?

Kawan : Dah takde nama lain  nak letak? Hahahaha..

CK cantik : Kesah pulak kau nama kucing aku Miau. #Jeling patblas saat.# #emosi,emosi.#


Aku tak reti nak letak-letak nama kucing ni. Apa masalah kalau letak nama Miau pon. Aku panggil dia datang je pon.. Kadang-kadang kucing lain pon datang.  Hakikatnya memang bermasalah.. -..-"

mak pernah cadang suruh bagi nama Comel. Geli ah manja sangat. tak reti nak manja-manja ni. pastu suruh letak nama Sayang la, lagi geli nak bersayang-sayang pulak aku dengan kucing. kalau boipreng takpe.. awwwww.. #lempang.#



Anak aku nanti pon tak reti nak letak nama apa. #macam kau pregnant tunggu masa nak branak sekarang kelam kabut nak pikir nama anak.#  Dah keluar baby kita bagi je nama Baby binti ehem ehem. 
Siapa nak kesah? Pejabat pendaftaran negara? Meh nak sue. amboiii dia.. dah abes gangsta? haha..






Xde la.. nanti anak-anak kena bagi nama islamik sikit macam Ummi #amboi dan dan ummi.#  dia.. Nama islamik besar-besar baru la perangai elok macam ummi dia nii.. hahahahahaktuihh.. 



 Sejuk je perut mak mertua kalau sebut nama islamik kan.. 


"Khadijahhhhh... buatkan mak air..."

tak ke feeling macam menantu solehah disayangi mak mertua?

#lempang.#


oh lupa..

Ck cun, Ck anggun, Ck cantik dalam dialog adalah orang yang sama. tiime kasih. #terpengsannn#

Awal-awal cerita pasal kucing je pon, ending tetiba muncul mak mertua mintak air. Ni dinamakan entry KAU DAH KENAPA.



till then, bai sayangsssss... 

9 comments:

shedameor said...

tengah demam ea ?

Yana Libra said...

miau comel gak pe nama tu..huhu~

Dba Dealova said...

tak kesah lah letak nama apa yang penting anda dan kucing anda bahagia.hehe...

marcella said...

hahaha..

ntah, miau pn boleh paham jugak..letak nama glamer pun belum tentu kucing tu datang..hehehe..

alhamdulillah..nama islamik la bagus :)

Natasha said...

haha.. letak la Tom n Jerry ke, Popeye ke.. haha

Edy Fee said...

janji ade nama.haha name miow lg bgus...sebut je dia alert

amranaiman said...

khadijah nk air :)

Edy Fee said...

cari kisah baru.;heheheh miaow2

si kiut lavender said...

ahahha...

ok haper miaw tuh..pedulikan si penyibuk itu..:D

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.