pEeps!

Saturday, July 28, 2012

Dah tak surprise.

sesape yang tak follow up aku punya life kat blog ni, xtau la yang sebelom ni aku menggelabah nak benti kerja kan..
#ewah.. feeling artis sangat cakap follow up- follow up.#

Sepatutnya semalam la aku berhenti. Aku cakap kat bos aku yang aku nak berhenti 26 haribulan tapi boss aku silap paham atau dia ingat aku dah paham dia berhentikan aku 19 haribulan haritu. 

Bos: Ck, harini last awak kerja kan?
Pekerja cun : eh.. bukan minggu depan ke? harini ke?? la.. saya tak tahu pulak harini last..

kalau tahu aritu hari last, dari pagi aku buat muka sedih-sedih sebab last day kat situ. sedih la jugakk walaupun dalam hatiiii seronok tak payah nak cakap lah.. keh keh keh.

Pagi tu, aku ada kemas-kemas meja bos.. kat atas meja tu semua khazanah alam ada. Bos aku tu bisneswoman sambilan. Dengan kosmetik, tudung, baju, tupperware memacam la ada kat dalam ofis tu. Kadang-kadang, penuh dengan hadiah. nak bagi kat sapa tak tahu la. 

lepastu tengah kemas-kemas.. nampakla menatang hadiah cantik kemain.. cantik je aku tengok.. aku pun bukak la kan tengok ada apa kat dalam. Biasa hadiah-hadiah bos aku, aku la kena bungkus. so, sebelum bungkus, aku tengok la apa benda kan.. aku kan jenis manusia yang suka tertanya-tanya..hikhikhik..




pastu masa nak balik...


Bos: Ni untuk awak.. Last day kerja kann.. 

Pekerja cun : ehh..time kasihhhhh... 


#dalam hatii..cisss dah tak seperais.,#


tu la, sape suruh curik-curik tengok hadiah orang. :p





till then, bai sayangssss..:)

8 comments:

Lukman Hakim said...

wah mendapatkan hadiah bos.. :)
kapan yah giliranku.. ^_^

shedameor said...

haha, padan mukaa. boooooo :P

Edy Fee said...

kalau dah tau isi..takyah bukak pon takpe.haa hadihkan kat org len lak

Lan Bingka said...

Untung la :)

ctk said...

amboiii...dapat adiah ye...ct berenti dorang wt rilek je...hahahaha...ini tidak adil...ceh!

pengobatan alternatif alami lipoma said...

ikut menyimak gan

obat herbal lupus said...

kunjungan siang gan

silvi silviani said...

hadianya apa tuh :)

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.