pEeps!

Thursday, August 25, 2011

bertuah punya budak! :)

hari ni kelas saya 1 jam je dan saya sungguh seronok..

***

saya dapat BE lagi dan saya sungguh seronok..

***

blog saya dipromote dan saya sungguh seronok..

***

ok nak cerita pasal BE.. bulan lepas dah dapat. tapi sayang gila sebab time tu aku bizi gila dengan pelajaran. *MUNTAH*

pelajaran la sangat padahal bizi berpoya-poya dekat facebook. ;p

serius, bizi sesangat..dengan test, kuiz.. dalam sehari bertest2 ko tau..berkuiz2 kena ambik.. bab tido toksah cakap la.. sehari 2 3 jam je tido ko tau nyahhhh...mata ni nasib baik dia mata, kalo dia mulut? dah lama dia mencarot..heeee...


tapi sempat la 3 4 hari aku blogwalking gila-gila. pastu tetiap hari duit kat akaun nuffnang naik. kayo den kayo. *kayo la sangat takat brapa sen..;p*

orang cakap rezeki anak2..


ehem.

rezeki anak mata..boleh beli contact lens..


motif gambar: nak menunjuk kontek leng.muahahaha..padahalllllll...nan hado!
yg hado mata panda.

rezeki anak tekak..boleh makan sodap2..


rezeki anak ikan.

ehem.




***

nak tau macam mana aku dapat BE lagi?
meh nak bagi tip..


cuba korang hantar tiket kat nuffnang..

bukan tiket wayang final destination 5 ke

cinta karipap ke

cinta apam balik ke

cinta lompat tikam ke ape..

tau tak tiket tu ape?

meh nak bagitau pada yg tak tau

biar tau

pastu lepas ni takde la nak buat2 tak tau..


tiket tu maksudnya pertanyaan ok?..

korang pergi ke contact us kat akaun nuffnang korang..pastu tick hantar tiket..

pastu korang tanya la macam2 kat situ...
contoh..

"bila staf paling hensem dalam department nuffnang nak berbuka dengan saya?"


haaaa.begitu kalau xnak BE..

hee...xde2..ok, aku serius..

contohnya..

"layak ke blog saya dapat BE?"

"macam mana nak dapat BE lagi"

tu la antara contoh2nya..
 korang reka la lagi ayat2 best...kata BM A+ dulu kan....

bila kita dah hantar tiket camtu, pihak nuffnang akan tengok prestasi blog kita. kalo traffic ok, insyaAllah die bagi BE..so, rerajin la pergi bw untuk up traffic. :)

aku dah dapat.LAGI. thanks a lot melot la nuffnang. sayang korang la..dari jauh saya bagi flying kisses. yg laki sila tepis. *gilegatalgedik* heee..

ok, lagi cerita pasal blog ni kena promote. tekan sini.

terharu gila kot..

terima kasih dekat tuan blog faizlaster.blogspot.com. jasamu dikenang. awak follower saya ke berapa ye? saya nak promot blog awak jugak la..*ambik ati,ambik ati* muahahaha..

 gile keji.. gurau je k?

 btw, terima kasih banyak2..jasamu dikenang.. pen kaca pen gelas. sudah baca harap balas.*tetibe.*

jom ke blog beliau pulak. blog beliau besttt..:) tekan sini..

saya sangat hepi harini sampai senyum sampai ke telinga.

:)))))))))))))))))))))

jom klik iklan kat bawah..:)









18 comments:

RAFIE HASSAN said...

aku balik je kelantan terus cari kau Khadijah..heheheheh nk belajar ni...

CintaKhadijah said...

rafie~ blajar ape? nak menuntut kena ada pulut kuning sepinggan. haha

ShErA said...

seronok kan dpt BE... :)

aku said...

wah seronoknye die... :)

CintaKhadijah said...

shera~ seronok sangat.. tapi kena rajin la..:)

CintaKhadijah said...

aku~ heee..mesti la seronok..:)

tomatokering :) said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh kite tak penah dapat lagi . caya tak ? T_T

FyzaLovato said...

seronok dapat BE. kasi lah duit raya :D

CintaKhadijah said...

tomato~ ye ke? xcaye la.. :p klo camtu jom try tip kat atas..:)

fyzalovato~ hee... nak sposen...;p

faizlaster said...

waaa...tg sbb pomot sayer balik..hehek

fiLfiL said...

wahhh.. bestnyer.. thnx share..
ade tips laen?? hehe

Nafisah Ruslan said...

bestnye dapat BE.. dah anta tiket hari tu. tapi xdpt pape respon pun :(
selamat hari raya

CintaKhadijah said...

filfil~ sesame..:) tips laen xde la.. hehe..
nafisah~ erm.. kena tgk rezeki jugak la gamaknye.. sabar ye.. usaha tingkatkan traffic insyaallah nt dapat la tu..:)

mira nur Ishak (MNI) said...

selamat beraya~ ;)

syahirooAhmad said...

mak aii. jeles nye.. wehh aku nak be jugak .... hahah.... khadijah, sila tunjuk ajar ku sifu cam mane ko leh dapat be..

Elie Lily said...

pasni kalau dah dapat cek dari nuff, jangan lupa open table ya? :D

CintaKhadijah said...

syahiroo~ oh, sy x layak jadik sifu lagi..hehe..tips ni je yg ade nk dikongsi pun.. rezeki je ni...:)

Eli~ hehe.. bukan stakat table..ck buat open house lagik..hikhik

syahirooAhmad said...

khadijah. masih beraya ke? pat update! gua suke round2!

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.