pEeps!

Sunday, October 16, 2011

doa untuk dia.



bagi lagu bunyi dulu baru start baca tau..bagi feel..haha









1 aaronn aziz,







2 aaron aziz,









3 aaron aziz..











lambat ye?








ok fine,.... tenet rumah kau lambat..bace je la tanpa lagu. aigooo~~~ -___-"






ya Allah ya tuhanku..


Terima kasih, 
Engkau telah menciptakan dia dan mempertemukan ku dengannya. 

Terima kasih,
untuk saat - saat  yang dapat kami nikmati bersama.

 Terima kasih,
 untuk setiap pertemuan yang dapat kami lalui bersama. 

ku bersujud padaMU... 
Sucikanlah hatiku ya Allah,
 agar aku dapat melaksanakan kehendak dan rencanaMU dalam hidupku. 


Ya Allah, 

jika aku bukan pemilik tulang rusuknya, 
janganlah biarkan aku merindukan kehadirannya..
janganlah biarkan aku melabuhkan hatiku dihatinya.. 
kikislah pesonanya dari  mataku dan jauhkan dia dari relung hatiku... 

Gantilah  kerinduan dan cinta yang bersemayam didada ini dengan kasih dari dan padaMU yang tulus,
 dan tolonglah aku agar dapat mengasihinya sebagai sahabat. 

Tetapi jika Engkau ciptakan dia untukku, ya Allah... 
satukanlah hati kami... 
bantulah aku untuk mencintai, mengerti dan menerima dia seadanya... 
berikan aku kesabaran, ketekunan dan kesungguhan untuk memenangi hatinya... 

Redhailah dia ya Allah, 

agar dia juga mencintai, mengerti dan mahu menerimaku dengan segala kelebihan dan kekuranganku sebagaimana telah Engkau ciptakan... 

Yakinkanlah dia bahawa aku sungguh - sungguh mencintai dan rela berkongsi suka dan dukaku dengannya... 

Ya Allah Maha Pengasih, dengarkanlah doaku ini... 
lepaskanlah aku dari keraguan ini menurut kasih dan kehendakMU... 

Allah yang Maha kekal, 
aku mengerti bahawa Engkau sentiasa memberikan yang terbaik untukku... 
luka dan keraguan yang aku alami, pasti ada hikmahnya. 

ya Allah..

Ajarkan aku untuk tetap setia dan sabar menanti tibanya waktu yang telah Engkau tentukan....






dan ya Allah.., tolong jaga dia.

 amin..


......








*lama aku tak update blog kan?  update2 tetibe share doa cinta2.*

sayangi mata anda dan skip ayat di bawah.

nidipanggilbuangtebiattapientrynitakdekenamengenadenganyanghidupatauyangsudahmeninggaldantidaklebihdarisekadarperkongsianacehpoyobetolayatkau.terimakasih.

julingla mata kau nak baca kan. 

kan dah cakap suruh skip. -___-"
tsk tsk tsk..







p/s: masih xde mood nak merapu menulis.:p



bye!


5 comments:

Cuaco said...

Feeling habis !

sobri yaacob said...

ha..ha..
sy doakan yg tbaik utk anda :)

entry cinta cintun..

CintaKhadijah said...

cuaco~ guddd~~~

sobri ~ hehe.. tp x bercinta pun..^^,

ctk said...

hehehehe...feeewittt! mmg lme kamu xupdate..hihi

CintaKhadijah said...

ctk~ busy sikit dgn study.. skrg da abes diploma! yeah! ^____^v

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.