pEeps!

Friday, October 28, 2011

apa motif sebenarnya ni??!

harini bawak kucing jalan-jalan naik motor sambil  makan karipap.



saja nak tunjuk yang aku ada blockqoute merah mak ngah.

nak dekat lapan ratus kali *tipu.*  buat blockqoute ada background gambar comel tapi haram dia tak keluar.

kecewa betol.

macam tu pun jadi lah. jangan nak comel sangat lah ck. tak matang. <--- ayat jeles blog orang lain comel. keh keh keh.

mood :- #jakun-tak-hagak.

lepas ni nak try lagi tutorial kasi blog ni comel-comel biar korang jeles sikit. mana tau boleh masuk Remaja. *berangan!*  LOL.

eh, blog ni ada fesbuk tuan tanah. kalau berani add lah! ^^p


p/s: sebelum ni add kengkawan skolah n kolej. skrng tambah untuk bloggers.  :)


epi friday ols!

bye!
^^,


sah rujuk 28 oct 2011. 
keh keh keh.




9 comments:

dill said...

hihi. comel tuan tanah :)

dill.

ghost writer said...

simple lagi bagus..

Hanif said...

betui..kalau coloring sangat ..saki mata dan hati...heheheh
Ni nice...

♛RaRa♛ said...

muehehe pedulikan.apapon blog awak comeii apa..saya sukeee.klau ad rezeki insyallah bleh masuk remaja.mana tau.rezeki awak nnti2^-^

ctk said...

makin meriah la blOg dia lepas ni..hihi...wah..da rujuk balik ke?? hahaha...

CintaKhadijah said...

dill-: ^^,

ghost writer-: owh.. k2. cancel niat. :P

hanif-: sakit mata sakit hati ye. hehe.. k. cukup la terkial2 nak buat blockqoute ni, nak buat blink2 sane sini memang x la..:p

rara-: hehe..amin2..*ok.saya giler glemer.* mhihihi..

ctk-: haha..tu juz descriptive gambo je. xde kena mengena dgn real life..:P

ghost writer said...

kalau simple orang suka datang.tak serabut mata nak layan blog.hihi

CintaKhadijah said...

betul jugak kan.. ok. tanak tambah pape. cenggini pun dah sejuk perut memandang.hehe..^^p

~Nana BamBam~ said...

meroh nyer..huhuhu

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.