pEeps!

Monday, October 24, 2011

nak taip pun macam mencarut.

ok. tajuk entry sebenar macam tak sanggup nak taip.

kalau taip kompem mak cik-mak cik sebelah rumah kengsel buat aku bakal menantu.<--bajet mak cik sebelah rumah kau ada blog. -___-"



....



selepas entry ni di post, kementerian pelajaran perlu ambil perhatian.

silibus baru harus ditambah dalam buku teks geografi tingkatan 3.

cikgu-cikgu harus mahir dalam bab ni.

selain musim sejuk, 




musim bunga,




musim luruh,




musim panas,




murid-murid perlu tahu bahawa ada satu lagi musim.






ye baiklah, saya cakap.









musim manusia mengawan.






ok2. 






jangan nak cakap aku mencarut.


sabar dulu. 

tengok gambar kat bawah dan tak payah kompius siapa yang mencarut.

ni gambar analytic nuffnang aku.



kata kunci yang orang taip then sampai kat blog ulardaun.blogspot.com.


oh, aku rasa ni bukan manusia yang dapat gred F sains tingkatan 3 yang taip. 
 bukan jugak manusia yang gagal subjek geografi bab negara-negara empat musim.

aku rasa bukan manusia yang taip.

mungkin serigala jadian a.k.a GUMIHO yang taip ni.



ok2. kita think positive.

mungkin budak-budak yang sedang membesar dengan naluri ingin tahu yang membuak-buak yang taip.

-____-"


behave ye korang. jangan nakal-nakal. 

epi monday ols! 

bye!

^^,

9 comments:

Amir Baker said...

Hohoho yg type mesti jenis yg gatal2 belaka. huahuahua

Hanif said...

mausia ad amusin mengawan jugak yek..hehehe

aiNa yaZiD said...

keh3.. mybe kot ade musim manusia mengawan.. =P=P

CintaKhadijah said...

amir~ haa.. ye la tu.. xde kereje.. aigoo~~

hanif & aina~ maybe la kot.. saintis pon x dpt kaji lg.. -____-"

Nuriy Arisa said...

hahahahaha xD memg x bole bla xD hahahaha xD

ctk said...

hahahahaa.....jauh tersasar ..adOi...gtl naaa

Abang Long said...

Salam...biarkan ajelah coz kita tau apa tujuan dia. Mungkin dia tengah nak siapkan thesis yg membabitkan perkara2 camtu tetapi terkawal. Kita think positif jer yer? Peace..

Niza Romli said...

hahaha...pon ada?

yen(toka ziizokukuto) said...

setiap blog memang tak lari dari benda ni,,,,blog saya pulak ada orang taip "lelaki untuk lelaki" ,,,ingat blog gay ke??hahah

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.