pEeps!

Saturday, October 1, 2011

cerita taylor swift ke cerita aku?

assalamualaikum.. hey korang..saya bangun awal  harini.

tido pukol 10.30 malam bangun pukul 12.00 pagi..awal sesangat kan?

bangun pon sebab kawan lama kol. kacau sangat sleeping beauty *nak jugak...* tido, sembangla kau sampai habis kredit. 

dah habis kredit dia, hantar pulak mesej suruh aku kol nak sambung cerita zaman skolah dulu yang  tak habis.


dengan  kredit-student-terdesak pikir doblas kuasa dua kali nak kol balik ke tak.

pikir punya pikir rasanya ending cerita dia tak sepenting ending cerita rosalinda yang cikgu2 aku dulu sanggup cancel meeting semata-mata nak tengok last episod.


so, tak payah kol.
biarkan. nasibla ko dapat kawan macamni. ;p



duk sembang kencang,huha-huha, mata dah segar balik macam baru kena spray dengan febrezz. 

coi! 


tadi punya la susah nak lelapkan mata  ko tau nyah, akhirnya macamni endingnya. ingat bangun la pukul 6.30 pagi esok.. bangun-bangun pastu solat, pergi jemur kain kat luar pakai kain batik. serius bunyi macam keanakdaraan kan. sejuk hati mak mertua kalau baca ni. 
ehem.


pukul 12.30 pagi sampai 1.00 pg. breakfast.

setengah jam kau breakfast kan ck. 

kunyah patploh kali per suap memangla.. ikot formula matematik bab empat buku teks darjah enam, 40 kali kunyah ambik masa 3 minit. 20 kali suap?? cepat bukak buku halaman 30,tekan kakilator sendiri! * ada gaya cikgu berdedikasi tak?* 
ehem-ehem.



1.00 pagi masuk bilik tutup mata .

ok, time ni mata macam ada spring. aku tutup, dia terbuka balik. tutup, dia buka balik.biadap.


satu  aaron aziz, 



2 aaron aziz, 



3 aaron aziz, 



4 aaron aziz...

haih... 

dah tak boleh tido.

main game.

tik-tok-tik-tok

 5.35 pagi

update blog.

see, entry da macam kronologi anak merdeka. 

ade jugak blogger camni. -__-"

motif gambar: saya-suka-stalk-perempuan-santek! :P



k.bye!
heva great day. epi saturday yaww!
:)

adasesapekelirulagikeniceritasape??
ahaks!
credit to google

5 comments:

~Nana 귀여운~ said...

muahhaha.....pakcik aaron aziz x tinggal tuh..huhu

MAYA_mustwany said...

wahh kesian kawan dok tunggu.tapi mas pun selalu mas pun selalu mcm tuh gak.kawan2 yang akan col.mas lak hnya col if dpt free col.he2

CayZal said...

ni cite pasal aaron aziz ke cite pasal taylor swift.. kalau pasal taylor swift,aku baca tapi kalau pasal aaron aziz,aku mintak diri gi jamban jap.. muahaha..

syahirooAhmad said...

hahaha.. dua2 gua suke wehhh. uwaa.... Ouh my taylor swift.. ohh my abg aron. haha.. < gila gediks

ctk said...

taylor swift cOmey cm sy lah...xsgka...hahaha....eh, lau ct pon mls nk kol balik, spe suoh kol kita...hahahahaha

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.