pEeps!

Monday, November 2, 2015

Hai November 2015, ada sesiapa disana?

Setelah bertahun berhenti menulis, harini out of nowhere angin nak menulis tu datang semula. #Tepukan dari hadirin bergema.#





Jadi, saya dah tamat pengajian sarjana saya sebulan yang lepas tapi tak dapat join konvo tahun ni. Lots of time sangat sekarang sebab my mum suruh saya goyang kaki dulu sebelum cari kerja. Goyang kaki is so boring kot! Sebab tu cari blog.

Minggu last di tempat Latihan industri saya di Agro-Biotechnology Institute, Serdang. 
Geng Mak Esah, ya rawck ma world. 





Sebenarnya ada lagi ke orang main blog?





Hello?





Sesiapa ada dengan saya disana?  :)









4 comments:

afzalsukasuki said...

untungla dah abis, boleh la koje plak pas ni. 1st gaji belanja abc spesel seksyen 2 shah alam :D

Fredi J said...

baik sekali gambarnya...

Melody Stringer said...

hello saya main di blogmu^^...

aswadz said...

tahniah sbb dah kembali. aku pun tak aktif berblogging dah. jarang2 je update. huhuhu... komitmen oh komitmen...

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.