pEeps!

Wednesday, August 15, 2012

Diari Ramadhan yang dot dot dot.



Macam aku cakap, harini pergi kerja lewat memang lewat tapi xde sampai pukul 11. bangun pukul 9.30 pagi.. see? aku mampu jadik menantu idaman okay.. #libas tudung.#

Berdesup merempit naik ego pergi kerja. 
pukul 2.45 berdesup balik kerja sebab nak tengok Mara Clara pukul 3.. Cerita philipine kat Tv3 tu.. Laju tak laju  aku bawak moto sampai cermin motor berpusing-pusing sebab kena angin laju sangat. so, dia macam ade kipas pusing-pusing sebab batang cermin tu longgar. Motor sape dalam Malaysia ni ada kipas macamtu kat handle motor? aku je tau. 



Cermin tu pusing-pusing macamni. Malapetaka betol. -..-''


Sakkkit hati tengok cerita tu.. Aku bukan sakit hati dengan Clara yang jahat macam rasa nak sumbat-sumbat muka dalam lubang jamban tapi sakit hati dengan Mara. 

Walaupun dia baik menjadi pujaan setiap pakwe-pakwe nak buat adik angkat tanpa makwe diorang tahu tapi aku sakit hati sebab dia tak dengar cakap aku. 

Tak reti langsung nak melawan. Lenkali kena buli dengan Clara melawan la sikit.. Ni tak. buat muka sedih , redha,pasrah aku rasa nak lesing..Bab nak mengutuk orang membuak-buak idea didada ni ha nak taip. Habes kurus puasa.


#korang tak tau macamana aku emosi tengok cerita.# . 5 jam xhabis lagi sakit hati.


Pastu aku tertido sebab BEKERJA KERAS sangat kan.. 

pastu aku dah kenapa kan nak cerita semua.. Ada yang ambik port ke pasal life engkau CK?
apa kau ingat kau Nora Danish?

padahallll tanak sambung cite tido sampai bebuka. keh keh keh.


till then, bye sayangsss.


27 comments:

ayed_mustcooline said...

haii??? puase sebulan... pendek nie je diari puasa???? dah lah tu x de kaitan ngan pose... citer pasal stemiror plak... hahahhaha... (suke ati bloger ar nak tulis pe, kecah lebih) (^.^)

Lan Bingka said...

macam2 la bibik ni ;)

shedameor said...

hahahaha. ck cuke over. menyampahhh. phewww. senang2 ck jadi director lahh. haha

izzati husna said...

hahahahaha! sama una pun suka tengok citer mara clara. tapi sejak cerit tu jadi sedih kemain una avoid tengok cter tu takut nangis

Niza Romli said...

Haha...lawak la cik tijah punya entri..terhibur akk! (tetiba je bertukar jadi Cik Tijah pulak dah..huhu)

dilladoodledat said...

ahhaahaha

teheee da la comel klako plak
tu mmg calon menntu pilihan :)

dilladoodledat said...

ahhaahaha

teheee da la comel klako plak
tu mmg calon menntu pilihan :)

dilladoodledat said...

ahhaahaha

teheee da la comel klako plak
tu mmg calon menntu pilihan :)

dilladoodledat said...

alah telebih komen plak dah maappp

dilladoodledat said...

alah telebih komen plak dah maappp

mecha_praline said...

ader..ni ha. abg macha nak amik tau pasal life CK. boleh? haha

LydSunshine said...

Hahahaha... beriya marah kat Mara. Apa nama heroin mara ni? Mcm Mara bahaya je. Ihikihik. *bajet cam kelakar la komen aku ni.*

Fikri said...

Haha.. side mirror berpusing. Style2. Unik.. M





p/s: Haha, emo tol. Dh pengarah dia soh blakon cm2 nk wat cena. =D

Edy Fee said...

lubang jambatn gak jd pilihan.ehhehhhehee

kunjungan sempena raya

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

tirahzairi said...

adehhh emosi nie..hihi

selamat hari raya!!

maaf zahir batin!!!

jangan lpa tirah time mkn biskut raya nnt..hihi :)

Eein Azryn said...

Dahsyat ni. 5 jam emo. Haha.

♥ p a a n i ♥ said...

salotip kan cermin tuuu.hahahahaha ;p

TiranaAduka said...

From TiranaAduka.....: Mengenali TiranaAduka - kesihatan.

Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

From TiranaAduka.....: Bila diri Tirana Dicintai....tanpa ku sedari

Yana Libra said...

seronoknya keje camtu~~~~ :P

obat alami kista said...

salam kenal

cara menyembuhkan penyakit gula said...

thanks gan informasinya

obat alami asam urat said...

informasinya sangat bagus

obat alami asam urat said...

informasinya sangat bagus

obat alami maag said...

thanks gan informasinya

obat alami maag said...

thanks gan informasinya

cara mencegah kanker usus said...

nice info gan

silviani said...

ditunggu berita lainnya

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.