pEeps!

Friday, August 19, 2011

super junior kurang ajar.


ok, bukan super junior kepop kepop tu k.
ni cerita pasal cerita junior kat kolej aku.


memang kurang etika. dan boleh dikatakan kurang ajar.
tp sesetengah je la. xde la semua.

bukan aku dan kawan2 je yang merungut dan naik angin, tapi sampai lecturer pun boleh tegur, dah kira kurang etika tahap gaban la tu kan.


dah la kurang ajar kan, eh kurang etika*konon nak jaga hati.*,pastu muka sorang-sorang macam stokin size 3 tapi nk tarik sampai lutut. punye ketat gile. buat  muka macam tak bersalah.

boleh bayang tak ketat macam mana muka diorang?

*hakurasanakbagipelempangdiskaun70percent*

apa? dah buat akak marah, nak pelempang free?

meh sini nak uli-uli buat kuih samprit..


akak tahu, kat KPTM xde kos "etika masuk lift"









APO


















GHUMAH










EKAU














XDO LIFT??












ehem.


xreti-reti nak tunggu orang keluar dulu baru nak masuk?

macam mana manusia yang sarat dalam lift nak keluar kalau manusia  kat luar main serbu nak masuk?

kami memerlukn beribu-ribu joule tenaga nak melawan arus kekurangajaran ni tau?

tu la, mak suruh belajar fizik xnak.
*ada-kena-mengena-ke??*

main serbu tak menyempat..
macam lift tu nak tinggal ko kan?

eh,hello! ade butang kot..
bulan-bulan puasa ni tak reti-reti nak bersabar?

akak tegur,menjawab.
panas hati ni sepanas mentari kat kelantan.aceh! hehe..
xdela..

menguji kesabaran akak betul. babap kang tau la..



tu kalo yang SEGEROMBOLAN.

boleh la nak terima takut lift tak muat *kon0n..*



yang dua ketul pon ada jugakkkkkk...


dua ketul je ni yang nak masuk. men nak langgar sesuka hati.

pastu bila si super senior ni tegur " bagi la orang keluar dulu.."

boleh si super junior tu jawab " sukati a!!!"


huh! akak dah la tak bangun sahur, makan mentah2 jugak kang budak2 ni.



muka dah cantik, tapi mulut........... ambuiiii...macam cipan termakan wasabi time bukak puasa.

***

mungkin bagi korang it seems  like a small matter je kan?

alah, mende macam ni pun nak gelabah update kat blog.

tp percayalah. bila dah kena sendiri tau la camno eh eden sakit hati.



p/s: susah betol membebel kat orang tak de blog.

*mentang2 die ade blog..hehe*


kepada super junior jumpe muka ni tolong mintak maaf. akak x marah pon.. akak bagi "kuih lompang " je..*garang tak, garang tak??*  ;p
konon diorang bace blog ko kan..
hik hik..*



hey korang!

have a nice friday! :)

jom main tekan2 gambar kat bawah ni.tikiuk! :)

15 comments:

Cik Ca'ah said...

huish,mengcabar keimanan bebudak zmn skang ni kan?

CintaKhadijah said...

a'ah..tau x pe.. sakit ati gile..kuruih pose..heee..;p

~RizaL~ said...

ala.. biasalah.. junior kat mana2 pun ada wat perangai.. biasalah bdk baru nak up..

jom singgah =>
Berat kew Ringan Blog nie..??

ShErA said...

salam kenal...

macam2 ragam je org zaman sekarang ni... selalu jugak jumpa keadaan macam ni... berebut nk msk lift.. paling biasa, naik bas tak reti2 nak beratur... kena hntr tadika balik agaknya...

wahyu hidayah wahidin said...

ye ke siti... bebudak junierr kurang ajar ye... klu tyme kte jadi junierr dulu baik je kan? kan? kan?? hehe... :)

CintaKhadijah said...

shera~ salam kenal..:

tu la..macam da tak tau hormat org lebih tua..

wahyu~ a'ah..kite dulu baik je kan..jurruhhh je..senior2 pun suke kan..heee..:)

tomatokering :) said...

waaaaaaaaaaa garangnye .. tatott kiteww . ;p hahaha ..

dh besar tp xde adab . -..-''

saya dewi said...

huhuuu. kadang kadang pening nak layan karenah super junior yang terlebih ajar nieyh.


sabooo je lor. wuwuw (':

sifu im said...

tringat zmn aku dok asrama dlu..klu jenior kurang ajar..tunggu la kol 12 mlm..masuk bilik snior..haha

fiq. said...

haha, ingt kan betoi super junior,, ni junior super kuang ajaq namenye =]

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

macam macam lah bebudak zaman sekarang nie

makin terkurang ajaran ye

adeh la :)

faizlaster said...

awak di promot..jom..:D

http://faizlaster.blogspot.com/2011/08/nuffnang-rm-100k-800-pengikut-setia.html

RAFIE HASSAN said...

Ingat nak cter pasal super senior..hehehehehehe...biasa lah tu budak baru nak tumbuh gigi...tengok super senior korang ni..elok je..

aishiza xanna ;) said...

same laa. junior kat kolej saye tu pun mintak lempang sorang sorang -.-

Famili Ceria said...

adakah itu saya?

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.