pEeps!

Saturday, July 9, 2011

sungguh-nak-kecoh kenapa?

korang korang korang!!!!!  

gelabah je budak ni kan..
assalamualaikum korang...:)

*tau pon nak bersopan..gudddd~~~*


 saya-suka-polka dot.
terima kasih.
 takde kena mengena.


ni ha.. tadi masuk je blog, tengok2 dekat shoutbox ade orang tag.. dua orang pulak tu tag aku..
bukan satu. dua ok. 2 tu sangat la banyak bagi aku.
ape?
tak banyak bagi korang?
ok fineeeee....

cube kalau laki korang khawin dua? banyak x? banyak kan....
pastu isteri korang pulak nak khawin dua? 
erk! 
pape pon, banyak tak 2 tu? banyak kan....

tau ponnnn...

*contoh kurang ajo betol kan? hehehe..*

ok.. tag pertama..
dan


dan sekarang aku sangatlah menyesal sebab letak gambar edit.

Nak letak gambar kat blog mesti edit baikkk punye!

Edit sana, edit sini.. jadila CUN…kononnnnnnnnnn…
MUNTOH!!

Haha..


Apa-apa pun, aku join la jugak.. nanti kecik pulak ati cik fiq'ra dan cik alya

Hehe..

tak-tak.. ikhlas2..ngee~~~~^_^V

aku memang tak berminat nak join-join contest ni..
sebab apa?
Sebab contest-contest ni menuntut gambar yang cun!
Dan aku sangat la tidak cun..
Mengedit je lebih.. haha..
Tu ade jugak hati nak letak pic sendiri kat entry2.. korang tolong lempang sikit budak comel ni..*sempattttttttttt* hikhik..

Tapi…

Orang kata tak kenal maka tak cinta kan..

so, aku cube la dulu masuk contest ni..mana tahu rezeki “anak” aku menang.. *bile mase pulak ko ngandung*



haih.. ok. Stop2 mengarot..
dah.. masing-masing boleh balik..

jalan elok-elok tau.. jatuh bangun sendiri tau…
babai!

p/s: entry untuk contest nanti akan dibuat.

Kecohhhhhh je kan budak ni kalau kena tag. *jakun*

Saya kan newbie….. ehem..




10 comments:

fiQ'Ra said...

kecik hati nih~ gggrrr... hahah, sesungguhnye awk sgt lah comel ;)

CintaKhadijah said...

fiqra~ hoho.. tikiu.. tapi itu semua penipuan kamera..haha

cik.saffa.here.with.love. said...

oh plz..~~
apa yg ang meraban cheQ...
lalalala!

CintaKhadijah said...

cik saffa~ tunggu.. anda akan di tag. haha

aLya said...
This comment has been removed by the author.
aLya said...

tq khadijah tag me!

el-janna said...

hehe ala cuba je yunk. rezeki la mane la tahu kan^^

fiQ'Ra said...

sentap tak abes lagi~ hahah :D jum tlg komen entry ni..tq dear~ jom klik cni & komen erh ;)

Syahirah Suhaili said...

wiieee~ banyak nye join contest..hehe..neway,gudluck ye :D

tomato said...

its oke la dear .. yakin dgn diri sendri je ^^

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.