pEeps!

Monday, July 25, 2011

hari itu sangat gila.

assalamualaikum~~
xjawab dose jawab sayangggg...

;p

semalam tidur pukul 4 pagi lebih buat esaimen.

wah, rasa bangga dan riak nak taip buat esaimen sampai pukul 4 pagi. macam sangatlah student aku ni.

buat pulak esaimen tak kena dengan jiwa dan raga.

pelajar sains belajar keusahawanan.



adalah sangat hebat perasaan ini.

 ye.
HEBAT.

hakikat-sebenar
.........





sem sebelum ni migrain belajar coding bagai.
menghafal coding sampai nak kentut berdarah.

dan aku rasa perasaan tu lagi HEBAT.

ye.tersangat HEBAT


*warning*

intro entry ini adalah berbaur riak dan takkabur..
sangat terpesong dari landasan.
sila skip peranggan diatas.



ok, sambung balik pukul 4 pagi buat esaimen.
ok fine, saya menuntut ilmu so biasalah tu kan. *ayat jaga hati sendirik.*

esoknya nak tunjuk dekat pensyarah punya la tunggu depan bilik lecturer sampai 2 jam.
2 jam ok. ko ingat sekejap?
kalau tido boleh mimpi doblas episod ko tau??
*sekadar hiperbola yang masuk dek akal.







ok fineeee..xmasuk akal tapi masuk longkang..*


terpesong lagi.

.......

dah tunggu 2 jam ni kan, pergi meja lecturer nak bagi tengok esaimen yang kita buat dengan gigih lagi tabah tu dengan hati yang berbunga-bunga dengan harapan agar mendapat sedikit kata-kata pujian.
*sila baca dalam satu nafas.*







haaaaa....semputttttttttt....

hik hik..


....

sekali.....

saya tak nak tengok lagi.

perrrggghhhhhh!

rasa nak pergi masuk lubang jamban then flush diri sendiri time tu.


pedihnye ayat menusuk kalbu.

beliau tak tengok even separuh huruf.


saya tak kesah kalau saya saja-saja buat nak tunjuk rajin depan lecturer sebab buat esaimen awal. eh!
 hehe..
tapi......
berkali-kali beliau mintak cakap nak cek. saya ulang, berkali-kali.
"saya nak tengok tu nanti.pastikan siap."

dengan nada serius.


tolong rasa kebengangan dan kekecewaan saya.
 berat mata memandang berat lagi bahu memikul.
*ye, saya tahu.*



......



"saya nak tengok tu nanti..pastikan siap"

*terngiang-ngiang*

fuhhhhhhhh...

esok nak bukak pintu bilik lecturer


menyorok bawah meja


 menjerit kuat-kuat 5 saat


 pastu larik keluar laju-laju boleh?

biar semua menggelabah macam dinasor nak beranak.

lecturer yang sedang tanda kertas test dari salah jadik betul,

lecturer tengah taip  surat amaran jadik surat cinta,

sebab terkejut mendengar kenyaringan suara kekecewaan.

opocot!


Tanjat boboy!

*jangan buat khadijah.durhaka-durhaka!*


...






p/s: *ayat title sangatlah macam budak tadika tak pass spm*



im not in the mood.

tak nak pujuk dan bagi kata-kata semangat?






betul ni?















betul?




















ok fineee.....










































bye!
>.<


10 comments:

Mambang Terbang said...

lecturer tu saje kasi org bengang kt die....hehe..bersabar lah ye khadijah :)

http://violencexx.blogspot.com/

sis eiyan azian said...

tp sy nak bg juga kata2 semangat? boleh x? sabar ek... msti kuat kan diri.. byk cabaran sbg pelajar coz sy juga pelajar dan bermajorkan keusahawanan.. :) jangan sedih2... cabaran tu :)

ezzu said...

biasa ar tu kalu assignment x diterima oleh lecturer..ezzu pun dh byk kali x diterima..terpaksa lh buat smula...hehehe

dayah aziz said...

semput~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nurani said...

seyes semput bce..muahahaha..
lantak r lecturer 2,hahha,..
namun anda ttp vouge ye,wat asgment smpai kol 4..hebat..:P

saya dewi said...

buat eseimen sampai nak subuh?
HAHA. dewi pun pernah. sies kelam kabut nak mamp.
btw jangan sedih34 oke. dugaan student gamaknya
hau hau hau (':

~RizaL~ said...

biasa la tu.. sy pnah tak tido langsng.. g kelas mata mcm panda.. hehhehe
http://hanyaaku91.blogspot.com/2011/07/tukar-kembali-ke-style-chatbox-fb-yg.html

tomatokering :) said...

hihi CK sabo jela bebnyak ye . semputtttttttttttt ;p

Hans said...

hohoho
kul 4 okay lagi
den ingat lagi ada satu hari tu budak2 rumah tak tidur terus termasuk den
ekekekke

wahyu hidayah wahidin said...

siti . . . rindu lorh... heheh~

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.