pEeps!

Sunday, July 31, 2011

Ahlan wasahlan ya ramadhan..

assalamualaikum...
hey korang.. !

 adik-sy-suke-menyebok-dalam-blog-sy.
hehe..

sekarang ni amatla terseksa meng-update guna on screen keyboard.


dah biasa guna keyboard biasa tetibe kena guna mendalah ni.memang kekok la kan. memang tak suka walaupun terdetik dihati feeling tengah guna apple i-pad.hehe..


disebabkan keyboard aku rosak hufuf N dan B tak berfungsi, semalam pergi blogwalking pon hanya mampu tersengeh sorang-sorang.


nak taip blogwaking huruf B lak xleh guna. nk taip singgah sini huruf N pulak wat hal.. haih rasa nak buat sahur je lappy ni.


 paprik compaq tc4200. 




makkkk aihhhhhhhh canggih nau name lauk sahur..ko ado?? hik hik..





habis fikir nak tulis perkataan tak payah guna B dan N. memag tak terfikir. padahalllllllllll....malas nak fikir. hehe..
nasib baik la guna tablet pc. bleh guna on-screen keyboard walaupun leceh punya la tahap tahan kentut.


kalau sebelum ni menaip 150 perkataan seminit, sekarang hanya 60 perkataan seminit. erk! 

ehem.

.....

esok dah puasa kan..selamat berpuasa ye korang..sama-sama kita lipat gandakan amalan dibulan mulia ni.



jangan puasa perut je tau?


 kalau boleh puasa segala puasa la.. nak-nak mulut..udoh2 le buat ketupat sana sini. orang buat ketupat guna tangan ko guna mulut.caya la..



ni ha, satu lagi, jari pun kena puasa skali. jangan duk taip menda tak berpaedah. tak kenyang pun kalau buat camtu. kalau kenyang aku pun nak buat skali.hehe..

p/s: peringatan ini untuk diri aku skali.jom sentap secara berjemaah. hehe..

tadi kemain cakap leceh bagai guna on-screen keyboard tapi sempat lagi bagi ceramah pat lima nam kerat. ;p





alah..sikit je pon ni.. xdela cam muka depan berita harian.. 




tak gitu cik nab oi??







13 comments:

nurani said...

sme lak..
dlu kte pun ade pblem keybord
payah nakwat asgment..huhuhuh

last2 laju je gune on screen kybord
penat kan..

salam ramadhan wat awk..;)

kisah cik paro said...

salam ramadhan!

Miss AnisSensuous said...

selamat berpuasa, ct :)

zulhilmi.tempoyak said...

tumbuk je...hahaha

ILA HonEyBuNNy said...

selamat berpuasa...

jom2 tido...esok nak bangun sahur..heheh

ezzu said...

hahahaha..sama dgn ezzu..keyboard ezzu rosak L and enter...

ape2 pun selamat menyambut bln ramadhan..jgn lupa terawih jgak..hehehe

Lea IsNaw! said...

dpt duit raya nanti beli laptop baru ye
hehehe

selamat berpuasa! =)

CintaKhadijah said...

ain~ seriously, memang penat..>.<

cik paro~ slm ramadhannn.. ;)

k.anis~ slmt berpuasa k.anis,..puasa jg xpuasa...;p

zulhilmi~nk tumbuk ape tu ye...:)

ila~blurrrp...kenyang da sahur...;p

ezzu~slmt mnymbu ramadan... n jom terawih! ;)

lea~tunggudi nffnang la...hehe... slmt berasa jugk! :)

alif haris said...

hehe .. saba2 .. nnt dpt duit raya beli lappy baru hehehe :D

princess violet said...

selamat menyambut ramadhan!!

CintaKhadijah said...

alif~ tunggu duit raya dr nuffnang...hehe...;p
princess~slmt berpuasa! pose jgn xpose..hehe...;p

the choco_lady said...

http://gegaramasinlah.blogspot.com/

nah tgk sndiri !

tomato said...

hahaaha keshiannn diaa ! ^^
cinta=cita la ek .. hihi ;p

happy fasting sygs ^^

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.