pEeps!

Tuesday, August 14, 2012

Bakal Mak mertua sila skip entry ni.

 entry ni penuh dengan perangai mazmumah so kalau tanak pahala puasa kurus kering sila scroll laju-laju. muehehe..


Aku tak paham sekarng kenapa susah gila nak tido. diri sendiri macam xsedor diri yang esok perlu bekerja dengan keras. Semalam pukul 3 baru boleh tido then bangun-bangun tengok jam dah pukul 10. Jahanam la mana-mana syarikat ambik pekerja macam aku buat suka hati nak masuk pukul spuloh kenn. Ni kalau apply jadik bibik pun belom tentu layak temuduga. He he he.

sekarang dah pukul empat. aku rasa esok mesti terjaga pukul 11 am.


ehem, 



ada sape-sape nak pakai bibik bangun pukul 11 pastu kerja pun siram-siram pokok taik ayam, lap-lap kereta ferrari, bergosip dengan jiran sebelah? eh.

 keh keh keh 



takpe-takpe. Esok second last day kerja pastu dah nak berhenti. so, kesah pulak aku kalau dapat notis doploh pat jam ke hape kan? ceaaa..belagak. haha!


Muka berlagak mintak kena lesing dengan kepala lutut.


Till then, bai sayangsss.. 

19 comments:

PotiaCasaDelarossa said...

HahahambOi.. entry dia garang semacam jek..nak komeng pon takut ekekeke..

Nadia Elena said...

hahaha..kemain lagi.. :D

LydSunshine said...

Eii...bangun lambat.. kejinya anak dara begitu. Heheh.. sebenarnya sama la kita CK. Akak bukan setakat masa bujang dulu mcm tu. Dah kawen ni pun cenggitu jgk kadang2 bila hari cuti. The worse is kat umah mak mentua pun kadang2 terlepas jugak buat perangai gitu. Tapi tak sampai kul 11 la. kul 9 je. Sopan skit. Huwwaaa..

izzati husna said...

hahahahhaha! una kalau tidur pukul 4.. bangun 2. boleh challenge? HAHAHAHA lagi jahanam .

Lan Bingka said...

sila datang interview segera!

CintaKhadijah said...

Potia: tauuu takottt.. ahaks!

Nadia : :p

Akak lydsunshine : Mak buyung x elok bangun lambat2.. hihihi ;p

izzati : yang tu xbleh celen. kol 4 tu dah balik keje.. baik x yah g keje teros. hahaha

Lan : terdesak nak bibik ke? kui kui kuik.. :p

♥ Nana BamBam ♥ said...

ala biasa la...kite pon gi keje kol sepuloh pagi..kuang kuang kuangg :D


tapi dulu la...skg idok ler lagi...kekeke

Fikri said...

Haha.. nk try lesing gna siku bleh? lama xlesing org ni :D

Yana Libra said...

meh nak lesing sikit~~ hehe :p

syAzAnA said...

hahahaha. mesti penat gila kannn? syaz pun nak benti dah ni. followed here syg. :)

CintaKhadijah said...

Nana : bagus awk dah berubah. haha

Fikri n Yana : amboi koranggg.. meh nak lesing balik. :p

haz said...

same la kite. slagi x kol 3 or 4 memg xle tdo. then esoknye bgn matahari dh terpack atas kple dh. yg bezanye haz x keje je. kekekek xD

ayed_mustcooline said...

tgk muke pun dah tau dah mmg kaki mengular... hahahhaah

yusuflaili(Goku) said...

walaupun entri garang tapi hati baik..

mengobati kista tanpa operasi said...

thanks gan informasinya

mengobati diabetes secara alami said...

ikut menyimak gan

obat alami thalasemia said...

nice gan

cara cepat menurunkan tekanan darah tinggi said...

di tunggu postingan beriutknya gan

obat herbal maag said...

nice gan
sukses selalu

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.