pEeps!

Monday, August 20, 2012

Aku pongg nak bagi ucapan sekerat dua..

Oh hai.. assalamualaikumm..

Beraya sakan ye korang. makan sana, makan sini, sumbat tu sumbat ni dalam mulut. nikmatnya dunia khennn... 


But 






hey 





hey 






heyyy!





 raya memang setahun sekali tapi ingat sikit kita nak makan bukan untuk setahun.. Nanti dah habis raya,pergi timbang berat badan omaigad omaigad omaigadddd berat naik patratos kilo..! #over.# :p



Okay, dikesempatan ini..#ceaa..ayat macam pengacara Nona.# :p



aku nak ucap jugak selamat hari raya aidilfitri. Mohon diampun kalau ada tersalah taip sampai ada yang tersinggung. sentap sebab aku Tak reply komen ke.. #bajed kau diva orang berharap nak kau reply komennn. #hikhikhik.. Aku ni jenis suka baca komen tapi tak suka balas komen. Boleh? hiks! Blog ni boleh tahan mazmumah. Aku ni jenis kalau nak taip tak pikir doblas kali. main taipp je sesedap hati secukup rasa nak taip sebab ni kan blog aku kate ko.. buahahaha. 

ittew intak maappp yeww.. meh alam-alam ngan itteww.. kocong-kocong tawww.. #lempang.#




p/s: Raya tahun ni tak boleh bukak mulut luas-luas seluas lautan sebab gigi bongsu tergetik-getik nak tumbuh sampai gusi bengkak nak menguap pon muka dah macam badak sumbu nak kunyah makanan pon macam gigi palsu tertinggal bawah bantal nak senyum pon macam muka tak siap. okay dah boleh hembus nafas.


ye tu Eiffle Tower. aku beraya kat peghiss #paris.#
alalala klakakaka.. 





till then, selamat hari raya aidilfitri maaf luar dan dalam. Ikhlas dari CK, suami dan anak-anak. muehehehhehe.. 

28 comments:

the fikirman said...

keep calm n happy eidul fitri :D

♥ p a a n i ♥ said...

selamat hari rayeeeee :)))
tudia menara eifle diaaa kihkih ;p

Fikri said...

Perlis dgn Paris tu jiran jer.. Haha. Selamat hari raya :D

TwIstiEs*meSti Mau* said...

Laaaa...patut punn..jadi badak sumbu rupeyer...duk berendam dalam air takboh timbul2...hahaha.

*selamat hari raya maaf zahir&batin.

=] aman!!

yusuflaili(Goku) said...

selamat hariraya..
entri ahri ni macam nak mengganas jer?..

Lan Bingka said...

bestnya raya di paris. Selamat HAri Raya Aidilfitri! Mohon maaf jika ada salah dan silap. :)

shedameor said...

ck kalau buat entry suka nak over. HAHAHA :P

selamat hari raya maap zahir and maap, kite tak sumbangkan ape2 batin kat awak kan ? haha

man said...

selamat hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com.hhehe

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth...
Pekabar ular daun..?

Selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin dari Tirana Aduka sekeluarga

Niza Romli said...

amboi..lagi sakan dia beraya sampai blog tak update lagi ni..huuuu

PotiaCasaDelarossa said...

Selamat Hari Raya... maaf jika ada terkasar bahasa...

Nadia Elena said...

sejak ble eiffel tower bertukar rupa sampai camtu sekali? haha lawak2.. =D

LydSunshine said...

Kim salam la ye kat suami. Tak sabor lettew nak menikoh. Kehkeh...

Awk, akak pun sama, suka baca komen tapi tak suka balas komen sebab .... err... sebab.... pemalas kot. *bukan salah siapa2 tapi diri sendiri*

Elie Lily said...

amboi, eifell tower sgt tau. hihi. selamat hari raya! :)

Yana Libra said...

hehe..paris lah sangat ~~~ :p

selamat hari raya :)

amranaiman said...

alolo kelakornya paris tu.. hehe apepun ayu di aidilfitri :)slmt hari raya ke 11 :D

Eein Azryn said...

Amboi. Paris ye. Hehe. Selamat Hari Raya. :)

Izyan Kaher said...

Peghisss? Perlis seems the real one. Ahah. Happy Hari Raya and Happy Merdeka! Yosh

cara mengobati kista ovarium said...

thanks gan informasinya

obat alami batu ginjal said...

thanks gan informasinya

cara mengatasi asam urat said...

nice gan

pengobatan alternatif alami sinusitis said...

artikelnya bagus sekali gan

pengobatan alternatif alami typhus said...

ok juga gan

obat herbal jerawat said...

selamat hari raya :)

obat tradisional kanker paru-paru said...

selamat iyah

pantangan darah tinggi said...

kunjungan siang gan

obat tradisional diabetes melitus said...

sip gan

obat herbal darah tinggi said...

kunjungan sore gan

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.