pEeps!

Monday, December 7, 2009

tips nAk cOntr0L maLU..

1. jika diketawakan rakan ketika tertido sampai meleleh air liur basi..terus bangun separuh sedar dan wat2 kena sawan sambil keluarkan lagi air liur. Gerenti member korang akan panik dan benti ketawakan korang..(tau takot..hahahahah)iiyek..

2. ngah jalan2 pastu tersalah sapa orang yang tak dikenali.. teruskan menyapa dengan muka x bersalah dan menganggap dia kenalan korang dan bagi dia duit kononnyer korang penah berhutang ngn die.(kompom2 die ngaku korang member die..hahah..)

3. jika ditegur orang kerana lupa zip seluar ..
jawab je ngn kompiden mengatakan zip ni rosak dan sambil berfalsafah.. “biar rosak zip,jangan rosak akhlak”..(kan dah kena stepek..keh3..)

4.bercakap sorang diri kerana member ketinggalan kat blakang..teruskan bercakap dan ketawa kuat2 sambil menyumpah member korang tu sesorang. Tentu org xkan gelakkan kerana menyangka korang ada masalah mental kronik..

5.tersilap masuk tandas wanita..wat2 gelabah-gelabuh sambil mengatakan yang korang carik bini korang yang 8 jam x kuar2..

3 comments:

Shahrin said...

sye penah.. lupa zip.. hehe masa tu kuar dari toilet terus balik umah dari pejabat... siap p gerai beli kueh lagi.... masa masuk keta baru perasan.. berangin jer...

afiqah said...

berangin jer????
hahahahahah~~~

aNiSseNsuOuS said...
This comment has been removed by the author.
Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.