pEeps!

Saturday, December 17, 2011

virus.

tadi pergi klinik.ayah saya demam. so,  siapa yang kena bawak ayah saya pergi klinik? mestilah saya. saya kan anak tunggal tapi hakikatnya anak bongsu. ha, cane tu?

anak bongsu untuk disewa. eh. 
#lempang#



kalau saya yang bawak pergi klinik, siapa yang kena drive?
mesti la ayah saya yang demam kena drive, sebab saya takde lesen lagi dan tak pernah dan tak pandai bawak kereta auto. saya sekarang kan tengah bergelumang dengan kereta manualyangentahapa-apa.



oh, nak bagitahu yang saya sememangnya tak suka pergi ke klinik, poli-klinik tapi tidak termasuk politeknik. 

kenapa?

sebab bila balik, saya akan rasa tidak sihat.

kenapa?

sebab saya diserang virus orang tidak sihat di klinik.

sekarang kepala saya dah rasa berat macam ada batu satu tan. 

tu yang tetiba blog ni menjadi seperti blog gadis ayu yang menggunakan bahasa dalam kamus dewan serta berbahasa seperti bahasa anak menantu yang digilai mak mertua satu malaysia.

tapi, hakikatnya memang pun.

mak cik, tumpang laluuuuuu...





fine-fine, bai!


p/s:virus apa yang menyerang sampai aku menaip macam repeat paper bahasa melayu ni?? 




 kalau nak tahu apa yang paling amazing sekarang, klik sini.

tak pun sini.



bye! 

12 comments:

~Nana BamBam~ said...

virus jaat tuh..harus dikenalpasti segere!

Original CikTeddy said...

isk3..besar2 pon takot klinik..hik3

neway,mmg name cik khadijah..siti khadijah..hik3

Daddylicious said...

boleh sewa ke...:)

Picoz Shupalula. said...

anak tunggal. yang tuh la anak sulung, yang tuh jugak la anak bongsu. camtu eh? HEHE

aiEz said...

pergh sempat iklan,hehe

konde said...

blognya comel... salam kenal ya

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

syahirooAhmad said...

hahhaa...iklan terbaik penah jumpa! nak sewa jdi makwe! haha

Selendang Merah said...

wah boleh tempah untuk wat bini nie..ahak2..:P

erienaerin said...

nak sewa gak :)

afzalsukasuki said...

nak sewa!!berapa rege klu nk bawak g jenjalan :D

yusuflaili(Goku) said...

salam;
anak emaslah tu..hahaaaa!!.

qlah said...

sewa tolong kemas umah boleh ? hihi .

kidding dear ;D

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.