pEeps!

Saturday, December 24, 2011

okay, entry ni takde tajuk.

dah patbelas minggu tak update blog.*over* . 

ye ye,aku memang selalu over.
aku sekarang kan tengah membizi. oktipu.

siyesli langsung takde idea nak update blog. bila dah ade idea nak update bukak lappy tetibe jadi blur. 

kadang2 tak nampak teross..  *over lagi.*

kadang-kadang isi nak tulis dah ada, time nak letak tajuk punya berkurun nak pikir.

kadang-kadang tajuk dah ada, isi pulak tak berkembang. 
*banyak pulak kau punye kadang-kadang, kembang kuncup segala bagai.*

 gelabah gila xde idea nak update blog macam gelabah esok nak jawab paper BM SPM kan kau ni CK?

ok. aku nak pergi main salji. esok kan krismes, rumah korang tak turun salji ke? 


ehem.












agak2 nak masuk klip video Yuna klik sini.
siyes, tak tipu. 
janji!


9 comments:

Aqiim said...

nie dah update nie kira ok lah nie..
hehehe :P

Shurazirah Sukhur said...

walaupun entry ni takde tajuk, it's better daripada tak update langsung kan.hihi

TwIstiEs*meSti Mau* said...

gelap gambar k ganer???
haahaha....lama xmanje2 dgn ck kan..:D UHUK3....

TwIstiEs*meSti Mau* said...

ck,,bagi email ck..erm,,ck nak ape dah ari tu???

TwIstiEs*meSti Mau* said...

ck tgk laa..twisties da htr kat email ck..peace no war!!!!

jgn noty2 yerrr...:)

TwIstiEs*meSti Mau* said...

:D
....tq,weli2 much..haha

LintasKoran said...

nice share

Thanks

syahirooAhmad said...

alaa. ck nak pi mana? kalau ck takde tak tergelak la hati ni... uwaaa

~Nana BamBam~ said...

xde tajuk ek ?

nana kasi tajuk tok ck

'update yang over2'..amacam best?

pangggg..haha

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.