pEeps!

Wednesday, September 21, 2011

harga blog saya sama harga hantaran khawin saya.

tajuk entry yang mencari publisiti murahan. terima kasih.

klik untuk tumbesaran yang sihat..:)

see? blog aku bernilai RM17,332.80 sama dengan hantaran mak aku letak. ehem.

nak try untuk blog korang klik sini. :)

sesuka hati je kan letak harga blog bagai. kalau camtu nak gadai la..ada siapa2 nak beli?? hehe..


......


refer pada gambar. blog dulu kat tepi sebelah atas belah kiri.*aku failed betul bab bagi direction ni.* 

bila tengok blog dulu warna hijau sejuk je perot memandang. sekarang merah mak ngah kau..

aum, aum! merah tu garang, merah tu seksi. pastu sape2 masuk je blog ni teros dapat dosa tengok pompuan dua ketol seksi meksi. gatai eh korang..babap kang.:P


rasanya nama blog cinta khadijah dah macam islamik. tapi...





aku split personality sebenarnya...


entry selalu terpesong dari tajuk entry.

k la. nak study pulak.. next paper=> biology. 23/sept/2011

masa untuk ber-study sampai lebam!

bye korang! wish me luck ya! :) <=== senyuman paling manis. *motif??*  tssk tssk...

p/s: aku ckp nak lupakan blog kan? dusta semata-mata. terpaksa menipu sebab dpt BE lagi.terpaksa update blog. tak tahan weh! rugi lah aku nanti..akekeke..

jgn lupa klik2 kat bawah ni ye...:)

8 comments:

Chachos Cheezy Wedges said...

jom gadai blog... leh dpt duit belas2 ribu... hahaha!!

Aku Si Pujangga said...

wah.. haha..

CayZal said...

hantaran kawen ko 17 ribu????
gier ahh.. ko pandai masak cekodok tak..
kalau pandai berbaloi maa..

CintaKhadijah said...

chacos~ jom2.. kayo kito pasni..;p

pujangga~ :)

cayzal~ haha..pandai2..macam2 perisa..:))

kaizen said...

gadai blog pastu buat yg baru jual biler da ade harge tggi n this cycle keep going....

*care baru jadi jutawan mude.... hehehe

CayZal said...

kaki kiri ko kat bahagian betis ada parut kan.. jatuh basikal masa kecik-kecik dulu.. tolak duit hantaran 5 ribu.. muahahaha...

CintaKhadijah said...

cayzal~ eh..da guna bio oil..da hilang.. so tambah lg RM30 tok kos bei bio oil.haha..

mirakim said...

mhlnye hntrn...
ahaha

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.