pEeps!

Monday, December 12, 2011

bukan niatku melupakan engkau sayangku.

cet tajuk entry boleh bikin kontroversi.


lama gila tak update blog ni. aku rasa kalau last update anak aku umur 5 tahun, skrang mau dah masuk darjah empat.

fine fine! over.

-_-"

jangan ditanya kenapa perempuan ni seperti melupakan blog beliau seperti kacang melupakan kulit.beliau begitu sebok menyebokkan diri dan begitu tensi dengan masalah konflik *masalah lagi konflik lagi# dalaman yang bla bla bla bla..mengarot.

=..="

.......

sebenarnye, aku tak tahu nak update ape. xde idea langsung. dah abes perah otak mengalahkan perah santan kelapa tapi tak kuar2 idea.



baru aku tau perasaan orang bila otak kering kontang ketandusan idea macam negera myammar ketandusan air *eh,yeke? ,then, bila dengan tiba-tiba ada idea mencurah-curah ke ladang gandum macam iklan coco-crunch-nyum-nyum-sedap , pastu ada orang pergi copycat dia punya penulisan, eh aku dah lupe ape point aku nak cakap awal2 tadi.#macamtakbolehbacebalik#


ok. lupekan.


cerita lain.


blog aku ni kira macam diari on9 aku. so, ape yang ditulis dalam blog ni, sume pasal aktiviti harian aku. diari off9 pulak ada bawah bantal siap kunci dengan mangga. malam-malam sebelom tido bukak diari duduk tepi tingkap sambil tgk bulan tulis rutin harian.contoh:

"dear diari, harini si dia like status aku. aku sangat gembira sekali. bla bla bla.."


gelinakmati.


 tipu je. xde diari off9-off9. motip sekadar nak panjangkan entry ni. ngiahaha..


disebabkan kerja aku hari-hri duk goyang kaki ala inul, dengan itu xde kerja la aku nak update pasal goyang kaki tetiap hari.

"harini aku goyang kaki sambil makan cikedis."

"harini aku goyang kaki kanan sambil tengok tentang dhiya."

"harini aku goyang kaki bla bla bla bla.."





kenapa rasa macam blog ni makin poyo dan bosan?






=..="




bye korang!

5 comments:

TwIstiEs*meSti Mau* said...
This comment has been removed by the author.
TwIstiEs*meSti Mau* said...

aaii...lama tak nampak,dah jadi o.k.u dah...kesian....hahahahahahha!

syahirooAhmad said...

Hahahha. goyang2 kaki makan cikedis.. hahha.. lawak betul la dia ni...

sama la kita.. makin hari rasa tak besemangat nak hapdet.. tolong !!

aiEz said...

amboih tajuk blog kontroversi tu ye...ehehe,tak apa jarang update..ada jer datang singgah kalau ada update baru,hee...^^

h A n Y S said...

Tajuk entri kemaiiiiin kau.. Haha

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.