pEeps!

Friday, September 23, 2011

drama air mata khadijah..

anak pertama ibu ni nama Chytridiomycetes. 
anak ibu yang ni dia parasite...
pastu decomposer pulak tu.


ape ke pelik nama bapak engko bagi ye.. terpeleot lidah ibu ni nak sebut tau..
bla bla bla bla bla...
nanti dah keluar jadi orang berguna ye..
bla bla bla..


........


drama seorang wanita berjiwa keibuan.

cakap macam tu sambil tangan kanan usap-usap perut.

tangan kiri pegang nota biology.
konon-konon tengah bercakap dengan anak dalam perot.

aku mengapal orang  kampung oit!!

teknik penghafalan paling cemerlang pernah aku buat.

 menghafal sambil buat drama. ko hado? haha..*lempang diri sendiri.*

satu nama dah bebelit lidah nak sebut,

berpinar mata nak bace..

tersesat semua neuron-neuron otak.

tu baru  nama anak pertama.

ada lagi 5 nama anak yang pelik-pelik bapak dia letak.

tak kira lagi nama anak-anak angkat, anak-anak pungut bagai segala.

 hafal punya hafal punya hafal-hafal punya hafal..

satu batang hidung pon mak engko ni tak nampak nama anak-anak dia yang dia hafal sebelum ni dalam kertas exam tadi.


sungguh kacang lupakan kulit.




mak kecewa.




raya tahun depan jangan balik rumah mak.!



.......



entry-merapu-dari-seorang-budak-bio-yang-keciwa.

.......


bila saya gagal buat yang terbaik untuk orang yang saya sayang dunia akhirat, sedihnya saya rasa..

its ok khadijah.. Allah tahu sejauh mana usaha awak. hanya berdoa dan bertawakal yang mampu awak buat sekarang.

focus on next paper,khadijah.

bye korang..doakan aku tau..

p/s :-

thanks sangat kat  :-

ex boipren taylor swift.

si serius

ayampenyek

cik tonah

chachos

dill

nurul farah nabilah

orang cakap kata-kata tu doa kan..
ni khadijah cakap pulak, taip-taip tu pun doa.

thanks tau doakan aku..
sayang korang 8  guni la..
:) <== nah,saya bagi senyuman paling comel. ;p


title drama air mata
tapi letak pic yang tak berair mata langsung.
aku selalu macam ni.
selalu buat-buat  takde kena mengena.*betol ke ayat?? rasanya Bm time SPM dah A1 dah..akekeke..*

p/s :-sedih-sedih pon, mesti kena senyum! senyum tau, senyum tau..aooouuch! somelnyerrrrrr....
*macam gedik tahap melampau. bukan aku yang taip.*



ehem.











bye! :P

8 comments:

dill said...

takpe2. awak dah buat yang terbaek. dah usaha, dah cube yang tebaek. lepas ni doa & tawakal semoga resultnya bagus!

doakan kamu cemerlang :)

dill.

aku said...

samela kita..kecewa sbb ape yg dihafal xmasuk.huhu.

insyaAllah...da buat yg terbaik kan?result msti ok punya :)

izzahdegreat said...

selamat ber'exam' !!! buat yg terbaek ;)

amranaiman said...

hey comey.. xde modal entry ek hehe ^_^

CintaKhadijah said...

dill, aku, izzah~thanks tau korang..:)

amran~ hehe.. bila otak jadi biol belajar bio camni la jadinye..;p

Nafisah Ruslan said...

sabar ye.. dugaan ini hanya sementara.. nanti kalau dah dapat kerja.gaji masyuk, terasa berbaloi kita hafal semua benda2 susah nak sebut ni :)

CintaKhadijah said...

nafisah~ betol2.. thanks sngt2 ye bg semangat..:)

budakijaupendek said...

dugaan namanya :)
at least menguatkan lagi daya ingatan.
ehh mcm iklan susu pulak. haha

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.