pEeps!

Thursday, September 29, 2011

nuffnang, saya ding dong! :)

hye korang!

ok. harini mood sangatlah ding dong. <== *ding dong dalam bahasa ulardaun adalah hepi.terima kasih.*

^^,

...


sejak 2 menjak ni kan, ramai je tetamu dari obersi datang blog ni.

lepas aku pos pasal ni, boleh dikatakan tetiap hari users dari luar singgah blog ni.

klik gambar untuk tumbesaran yang sihat.:)



dan dengan tiba-tiba...

dapat 3 lagi BE.

^^, dats why la aku ding dong! ^^,

alhamdulillah..

p/s: aku rasa la mesti ada kena mengena laman web tu dengan users dari luar dengan BE ni. erk. ntah la. try la korang buat entry pasal bizinformation tu.mana tau boleh dapat jugak.
^^,


anyway. thanks nuffnang! sayang banyak-banyak la!:)


.....

k la. time to sleep.
nak  exam ni tido 2 jam je.
jam biology da tunggang terbalik.
malam berjaga,siang tido.

mata panda makin menjadi-jadi.

tampal bedak tebal-tebal hilangla mata panda!;p

bye..
heva  nice day..:)

9 comments:

Bui Junaidi said...

seronoknya dpt balik BE..rezeki..

Famili Ceria said...

bestnya...Afif baru dapat 1 jaa...

Jom terjah sini:
1)Jawapan Bernas Mengapa Hukum Hudud Patut Dilaksanakan Oleh Ustaz Zaharuddin
2)Kena Kejar Sebab Mandi Bogel
3) Mengapa “Couple” Itu Dikatakan Haram?

techie87 said...

untungler dapat BE.
bila nak BEropen table? (^_^)V

techie87::Entry Terbaru >> Arak Atau Rokok ?

diana said...

yang akak tau nuffnang tak utamakan traffic dari luar negara untuk bagi be pada satu2 blog..heheheh..

Bagi akak be ni nasib je..

Miecyber said...

Omedetou gozaimasu..:D

MAYA_mustwany said...

sampai sekarang tak berapa nak ambik pot coz xsehebat mana..hu3..~eh muka tadi ingat heliza.cute

amranaiman said...

tebalnya bedak.. mesti tebal poket :D

Nafisah Ruslan said...

bestnya dapat be.. gudlak utk paper awak tu :)

ctk said...

bes tul tgk org dpt be...memang nasib lah sume ini..huhuhu...jeles~

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.