pEeps!

Wednesday, September 7, 2011

RINDU KAN??

hey korang...:)


eh, asal nampak cam tembam je sorang-sorang? raya sakan ye korang. bulan puasa berat turun 2 kilo lepas raya berat naik 4 kilo.  tu kalo timbang tu harus jarum penimbang pusing 2 kali.
*MUKADDIMAH ENTRY PON NAK MAIN KUTUK-KUTUK ORANG. biadap.*
mak cik..tumpang lalu...
*sayacalonmenantupalingbagusterimakasih.*

lama gila aku tak update. mesti ada yang rindu ni. kan? *budget blogger disayangi.*.

k la. ai tak boleh lama-lama ni.. ai banyak  keje nak buat.


kalau rindu tatapla wajah ni..muahahahahaha..


serius.aku bizi sangat. final exam tinggal 14 hari lagi. tapi aku rasa macam baru je masuk sem. rasa tak puas lagi berfoya-foya.erk.

dengan prizentengsyeng.
dengan proposal business yang macam hangit buat aku hangat.
dengan proposal tu
proposal ni..
dengan report tu,dengan report ni.. study untuk final kelaut.
rasa macam nak pitam sebelah budak hensem. *mengada-ngada.*




trend terkini belia remaja suka ambik gambar pandang atas. macam korang xde. menyampah betol.

aku pulak mana boleh  ketinggalan.akekeke..

ok.fine, gambar tu umor baru 19 tahun. dengan tudung senget. belit tudung pulak mengalahkan hana tajima. diri sendiri tengok dah macam mak cik bedah sebelah rumah pak mat. kalau orang lain tengok memang macam hana tajima la kan.. ehem.

ok.sekarang dah tak belia remaja. sekarang layak dipanggil wanita. *apakah??*
budak umor 21 takde dah tangkap gambar tengok atas.

ada?

awak la tu..

ehem2..

ok.dah. sepatotnye harini wordless wednesday. tapi duk menggedik pulak laju-laju.

alah, aku menggedik pon dengan korang je. tau korang rindu aku. *xhabis-habis.*

;p



eh, kalau ada gambar bergerak-gerak jangan lupa klik eh. thanks korang. sayang korang 3 guni la! muah! eh.. haha..gilegedik. so, what to do??? time je la..akekekeke..

9 comments:

aku said...

nak pitam sekali dekat budak encem gak..hihi

CintaKhadijah said...

aku~ jom sesame pitam dengan harapan disambut oleh budak ensem..akekeke..*dah kena tempias gedik da budak ni..rosak2...* ;p

Mohd Izzar said...

ouhh...gudluck CK..

CintaKhadijah said...

Mohd izzar~ thanks :)

budakijaupendek said...

hehe, rindu le sesangatnyer...!

tonaH iS herE said...

penimbang tu rosak tu~

syahirooAhmad said...

wahh akhirnya. terubat rindu... :D

Pocket said...

yes, memang ramai yg tangkap tgk atas,
comel kot.. pocket nak try gak lah,
tp takut nampak seram jer la hahahah:D

ctk said...

eh2...bunga ape tu ck...hihi...dlu banyak r tangkap gambar dr atas...pastu ade dak laki duk perli cara camtu dpn2,mlu weh... trus xbuat..haha

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.