pEeps!

Sunday, May 27, 2012

Dia boleh bertukar wajah!

Pagi-pagi kalau nak pergi kerja buka almari termenung nak dekat suku jam nak pilih baju. Baju penuh almari pun still cakap takde baju nak pakai. Padahal baju dalam almari kalau sidai kat ampaian boleh buat orang kompius rumah kau ke gerai baju bundle.

Pompuann.. -..-''


Perempuan, kau bagi la doblas almari pun tetap cakap takde baju nak pakai. Macam mak aku, asyik cakap takde baju padahal, almari dalam bilik dia dah penuh, tumpang almari bilik abang, tak muat lagi.. tumpang almari bilik aku. Ayah aku beli satu lagi almari, nakkkkk jugak tumpang. Pangai mak aku ni kadang-kadang boleh tahan comel jugak. So, kalau pangai aku comel macam tu jangan nak kutuk-2 aku sebab ni semua faktor keturunan. Tetiba nak salahkan keturunan kan.. lempang.

Entry ni bukan nak cerita pasal baju dalam lemari sangat punn.. Sebenarnya nak cakap pasal baju baru blog. Ye, ye aku tahu gambar tu gedabak punya besar macam dah boleh buat papan iklan tepi-tepi lebuhraya.

Besar nak mati ke apa tak kira lah janji free. Sebab apa free? Sebab aku yang buat. Tu sebenarnya motip nak bagitau. hehe. Terus rasa nak ambik tempahan buat header Mari-mari-lima-ringgit-satu-header-mari! 

Bajed Header dah cantik sangat lettewww.. Ahh dulik. hua hua hua.

Bila dah betukar wajah ni masuk je blog, blog aku ke ni, blog aku ke ni?? Tu aku. Orang lain? ewah, perasan ramai sangat return reader kate ko.. Nasib ada muka sendirik takde la nak gelabah sangat blog-aku-ke-blog-aku-ke??. Nampak tak over kat situ? lempang tau la. 

Tapi betulla macam bukan blog aku. Rindu ah yang lama. 




Manusia.. Dah takde baru nak rindu-rindu.



Background baru curik dari Lyssa Faizureen yang comel. :,)

kbersurai. 



till then, bai sayangsss... ;)






19 comments:

amranaiman said...

menarik lesung pipit tu.. haha.. header baru wow :D

Yana Libra said...

beza sangat dengan header lama..hehe~ :)

Niza Romli said...

lama ke baru ke tetap menarik...XD

StuntWomanWho :) said...

simple . and nice :)

shedameor said...

yang baru lawa ape :)

aiEz said...

lesung pipit tu yg mahal,hehe...

*tetiba rindu header lama...:'(

Asyiqin Haulisah said...

sep sikit, pompuan padahal baju kemain nak, boleh kata takde baju. wiwwiit blog dia. simple tp cantik.

Al-Fathcom said...

salam kenal sahabat ....
cantik headernya lesung pipit seperti ingatkan saya pada adik yang jauh di kota lain.....
buat pengobat rindu saya follow sahabat cantik ini ....

Kharisma said...

jalan - jalan mencari sahabat eee bertemu sama wanita cantik....
salam kenal buat sahabat semua....

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt comel.. ok pe..cun gak..

LydSunshine said...

Takpe, katun tu dedah aurat. Heheh.. lagipun comel dah tu letak muka tuan punya belog kat header.

syahirooAhmad said...

ohhh no~ header baru...


*bubuh la seekor dua "ular daun". nak tahu gak mcm mane rupa ular daun tu..

Hasrina said...

;D

Elie Lily said...

nice one! :D

Nur Aischa said...

cantik cantik! ;)

tirahzairi said...

pasni tukar lagi..hehe

btw~~~follow sini,...

ctk said...

eh.blog CK ke ni??sje wt2 tnye :P
amboi bertukar wajah...dh ade wjah kt situ ye...hehe

♥ Nana BamBam ♥ said...

baju blog yg lama sapa curik? hehehe.. header die menawan hati :P

h A n Y s said...

header tu bajet nak tunjok lesong pepet letteeeeWWWW~

kihkih *kidding*
;p

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.