pEeps!

Thursday, May 24, 2012

Entry untuk boss harap boss baca walaupun boss tak tau blog tu kejadah apa. eh, hai bos..! -..-'



dah seminggu dah fikir ayat nak benti kerja.

baru dapat 7 ayat.. 

"bos, saya nak benti kerja sebab hurmmm."

aku tak sanggup nak cakap kat bos yang aku nak benti kerja sebab...

sejak aku keje, jerawat membuak-buak parking dekat muka. stress je, jerawat naik. stress je jerawat naik.. cuba kira kalau sehari namblas kali aku stress? darab sebulan 30 hari? campur OT? gelabah kau carik calculator.

sejak aku kerja, muka dah naik gelap sebab pergi balik kerja dengan motor. Kenapa motor takde bumbung pastu ada cermin UV proof? Stress. naik sbijik ni ha. 

sejak aku kerja blog pun terabai. wanita bekerjaya kate ko. balik kerja tido bangun tido bangun tido balik sampai subuh. Kesian follower aku tertunggu-2 entry baru. Blog macam dianaktirikan. kesian.


sejak aku keje aku kerap naik angin sebab letih. Dah berapa orang dah pucat muka sebab kena tengking dengan aku. ko ingat aku lemah lembut lemah gemalai perempuan terakhir melayu tak pandai nak tengkeng orang? cewah... pitam...




siyes aku tak sanggup nak bagi sebab-sebab kat atas tu kat boss aku. Terlalu  kearah kepentingan peribadi. Siyes aku tak sanggup. Takut. Takut kena makan penampar.



Tanyala aku kerja apa? 





akak guard Maybank. 
lebih kurang la. kah kah kah.
ok jangan percaya.



Aku letih. Aku nak benti.  Arghhhhh!

keje mesti la letih ck.. ingat nak dapat duit seringgit duk kembang kempis hidung hirup oksigen boleh dapat ke? MEMANG TAK LA. 




kbersurai. 




jap jap.



Dah boleh muntah baca entry ni. Memang agak macam-ko-model-nak-jaga-muka-bagai. Pffft!


bersurai.

16 comments:

Cik Lia Lomi said...

cakap ja nak kahwin. eh..heeeeeeee

♥ MS ♥ said...

senang jekk. cari je lah bakal suami yg kaya raya. lepas tu berhenti lah. ekekekke. tak pung kawen jek dengan encik boss tuh :D

Marcella said...

haha..aii akak guard maybank!!

syahirooAhmad said...

hahahha.. cc kan kat fb bos dah betul...

Picoz Shupalula. said...

janji kije halal CK ;)

shedameor said...

haha. salahkan jerawat la ck :P

nuyui a.k.a miss YUI said...

so,berhenti ke?huhu.

LydSunshine said...

Nak berenti buleh, tapi pastikan dapat kerja lain dulu. Pastu kata le dpt keja lain. Kalo setakat nak benti keja sebab tak tahan itu-ini tu, rasanya semua kerja pun ada 'ketidakseronokan kinder bueno'. So, think twice and think... before you throw.

Selendang Merah said...

berhenti2 kami nk baca blog awk..wahai si akak..kah2 :P

esok sm pi xkp kat bos awk ya...kah2

Asyiqin Haulisah said...

ok awak diberhentikan. kbai.

ctk said...

hehehe...garanf jugk cik kak ni...nampk ayu je...haha,..cer mrh bos plak :P

Yana Libra said...

sabar ye~

mungkin tu tandanye kena guna pencuci muka yg lagi mahal tu..huhu~~ :p

potia casadelarossa said...

OLOLOLO.... tomey jek entry ni mcm tuan dia.... streesss sgt ke? ciannya dia... sabar yek akak guard.. ekekekek

Lan Bingka said...

mesti dalam dilema ni, nak jadi model atau mak guard

Eein Azryn said...

Hehe. Jangan stress2. Nanti makin bertambah jerawat.

aswadz said...

mintak kat bos kereta satu.

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.