pEeps!

Thursday, August 11, 2011

pengumuman penting!!

aku tak tahu la mendalah ni dah tersebar luas and aku yang ketinggalan.

ok, nak tahu, just follow the following steps.

1) bukak url blog ANDA.*yang orang lain pon boleh*
2) pada address bar, tukar blogspot kepada blogpot.


contoh:


http://www.ulardaun.blogspot.com


kepada




http://www.ulardaun.blogpot.com
ni contoh kalau url saya. cuba guna url korang sendiri ok?


and tengok apa yang keluar.




saya tertanya-tanya..



semua blog memang akan keluar macam tu ke?
 

camne?


try sendiri..


malas betol. babab kang.

;p




6 comments:

Si Pujangga said...

subhanallah.. knpe jadi mcm tu ha? die kuar mega site of bible studies.. adakah blog nie permainan yahudi juga??

BILA DIA said...

ntnhg la...bnd 2 x trjd pd mok lg..
myb bru lg kot??? :P

kakchik@ella said...

nnt kita cuba. nk tgk apa jadi. excited nih.

syafiq said said...

ngarut....jgn buat...yahudi puyer....
hahahahah

zaly said...

blog ni kan yahudi yg punya....sama gak cam fb dan lain lain... dalam celah celah tu depa nak jugak tarik kita ikut depa.... hati hati...

zati embong said...

skrg mcm dah xde je.jat try xkuar pape da.

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.