pEeps!

Sunday, June 26, 2011

tayang pakwe/makwe??

tajuk kalau boleh tetiap hari nak emo kan. biasala...pompuannnnnnnn.... tsk tsk tsk..* sambil geleng-geleng kepala.*




korang pernah bercintO tak? tak pernah? agak-agak bila kita boleh kapel? *ayat punye old school* haha..

 ok, mencarot....

 sebelom saya teruskan entry ni mungkin menyinggung sesetengah pihak. err... *ayat kompem A plus plus BM lah! * 

sorry la ye kalau terasa.. yang terasa awak, bukan saya. muahahahah...

abes la pasni ade yang unfollow..terus boycott blog ni. jangan la macam tu wak... kite kawan eh? kawan sampai bile2..sampai mati ye? janji?


 *muntah* hahaha


kalo pernah bercintO, pernah x duk tayang-tayang pakwe/makwe kat blog? konon kita la pasangan paling hOOOOoot.. *tak terasa-tak terasa*

paling sweeettttt. *tak terasa-tak terasa*

 paling romantik..*tak terasa-tak terasa*

paling kiut... *tak terasa-tak terasa*

paling tak bleh bla skali..*sedor diri pon*

abes segala paling la..

 pernah? pastu bila dah putus abes delete semua post, gambar2 ex2 korang kat blog?  pernah jugak?
pastu mula la ada entry

SAYA BENCI AWAK.

kalau boleh, entry SAYA BENCI AWAK nak buat sampai doblas jilid.

kan? *tak terasa-tak terasa*

so.. moral of the story...

nak tayang tu tayang la.. xpayah la melebih2..tapi kalau tak menayang lagi bagos kan.pastu bila korang dengan kapel korang esok dah nak khawin, korang buat entry..

ESOK AKU KHAWIN!!

tak ke surpise gileeeeeeeeeeee??

kan2?

onyonyonyonyoooo...*sweetttttttnyier....* 

tak ke jilid dia seumur hidup, insyaAllah... lagi diberkati kan..:)

bukan nak cakap kalau couple hubungan tak kekal... tapi ahhhhhhhhhhh...korang pikir la sendiri.. masing-masing dah besar kan? ahakz!

mesti korang nak cakap camni kan..


ALAH CK NI.. APE PON X BOLEH!!!


jeles lettewwwwwww xde pakwe.. hahahaha..

*tertusuk au korang cakap macam tu.*

teros rase down giler..*gentel-gentel wayar earphone*




p/s : saya adalah sangat sibuk buat kerja sekolah. entry sangat la tidak berkualiti. terima kasih..




8 comments:

ZainurulFarah said...

hahhaha nice entry actually....betul2 buat ape nak tayang2 nanti kan best bile leh wat entry "IM OFFICIALLY TAKEN..ALHAMDULILAH" kna baru gempak kan hehhe

Wan_hazel said...

alahai..cinta monyet nak wat ape..law laki bini baru lah syok tayang muka isteri or suami..ehehhe..ada awek or pakwe kdg2 byk dosa..gambar kat blog bkepit2..alahai..malu orang tua tgk..hahaha..

MataHati @ MH said...

segan sesangat segan nak tayang makwe kat kengkawan.. nak sorok2 jer sampai hari kahwin..huhu

shuhh..pi buat keja sekolah sampai siap.. :p

CintaKhadijah said...

zainurulfarah~ yup! gempak seyh! :)

wan~ hehe.. betul2.. *saya-tak-terasa* haha

matahati~ haha.. sorok dalam almari boleh? ;p

acan ketot said...

sye sgt2 x terase...
hehehe

Ku Azhar said...

xterase sikit pun!! hehehe nice2...br kau tau! hehehe

CintaKhadijah said...

acan~ sy lagi la sngt2 tak terase..*tak terase-takterasa* haha

ku azhar~ hehe.. gudddd~~~~ ;)

Nonton Film Bluray said...

apa nih aku tak mengerti

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.