pEeps!

Friday, June 17, 2011

NORA ELENA VERSI PENANG.

almost 7a.m dan sy masih belum tidur lagi. hebat bukan?

lately, aku rasa macam layak je nak apply jadik keje mak guard. erkk cik guard. kalau keje ni mau dah dapat satu shift ko tau? tak tau? ko ape tau? muahahahahaah..*lempang*




mata panda..
errr....













motip gambar??? 
(-__-"")

pe aku nak update ni ye.. *tu la orang ade blog kau pon nak blog jugak kan ck, updatenye nan hadooo..* 

coiiii.... sape cakap xde? ni tengah gigih menaip dengan gigih dengan harapan ada orang baca blog ni dengan gigih. *tak habes-habes dengan gigih* ("-__-)

ye, saya memang gigih orangnye. *tipu*

gigih marathon cerita nora elena on9 sampai last episode tadi. ok, fineee...memang ketinggalan zaman. tapi hadehakukhesahhhh...haha..:p

Sebenarmye, mak saya marah tengok tv magrib2.*ceh puiiiiiiiiiiiii* tipu lagi.. padahallllllllllllll... 








eh eh nak tau jugak? tak payah la..hiks! :p
*macam ade orang nak tau..peh-liss..("-__-)*

cerita pasal nora elena ni ingat pulak aku kat housemate aku..

namanye NORAIN. panggil choin atau ain. then boyfie dia pulak nama SAZLI. ok, got it?

jom tengok equations die reka ni.

choin : meh nak khabaq pi..* buat loghat utara die*

ck : pe die?

choin : norain.. ade NORA.. sazly.. panggil sez..dekat-dekat seth..so, jadik SEZ Tan. 
NORA AND SEZ TAN.

ck : ?????<== rasa nak lempang laju-laju..

PUH-LISSSSS ok.... geli mat! .... hahahahaha.. 

*dialog adelah rekaan semata-mata tapi jalan cerita still sama.*

so..nora elena da habis..im gonna miss seth tan.. eeuuuuwwwwwwwwwww...





 lepas ni ada 7 lagi novel alaf 21 yang bakal diadaptasi. 

Jauh
Manisnya Cinta, 
Kau Yang Satu, 
Tiada Yang Kedua,
Kau Untukku, 
Bayangan Rindu
Adam dan Hawa 

O



M





OMG!!





adam dan hawa nyah! i loiiiiiiiikeeeeeee... *ok, gedik.*  

novel-novel ni sume antara 10 novel yang mencatatkan eh tercatat eh papela *failed BM!*  jualan tertinggi alaf 21 yang mencapai 80 ribu unit. mak aihhhhhh... memang meletop la pasni. tapi dengar kata nak tayang kat saluran astro awana n citra. aduhhhh.. cane den nak nengoknye eh..
(-_____-!) *keciwe*



ok.sampai sini.. 

wanna try to sleep bebeh! its 7! 

bye olssssssss....!

err....
assalamualaikum...tak jawab dose jawab sayangggg~~~ * tagline maria elena* sempattttt....hiks..:p



16 comments:

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

suka baca novel ke...?? hee~

CintaKhadijah said...

izzat~ yup. ngee~~~~ ;)

**hudalulu** said...

serius ke bakal ada lagi novel yang akan diadaptasikan jadik movie or drama? wahhhhseronoknya!

CintaKhadijah said...

hudalulu~ a'ah..de bace dlm paper..:)
yeah! sonok monok! hikhik

Anonymous said...

oit .. ombk rindu xdok ko ? :p

CintaKhadijah said...

anony~ xde kot... kalo ade es kuase spuloh kot..haha

Ain Simpson said...

ehem.......wat tulis lam bl0g nmpak....nk kmi wat te0ri len plak kaa....memalukan...ni xm0 bg ngant0k lam bus jela ct 0ii.........

CintaKhadijah said...

haha.. hot topic kot.muahahaha..

nawal addina said...

err , tak layan nora elena -.-

CintaKhadijah said...

nawal~~ :P

Ain Simpson said...

hot la sgt~-_-'

Ain Nadiah said...

banyak nya novel nak khatam kan.. hehe

FeeL da MorE said...

sy pon suke novel . . . . best !

CintaKhadijah said...

nadiah..~ haha.. a'ah..bnyk nau..:p syiokkkkk....~~

feel da more~ wa, same la kite.. ;)

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Nonton Film Box Office said...

keren-keren

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.