pEeps!

Sunday, June 12, 2011

diva malaysia buat kambek.

kambek? ok..come back..ngee~~
cam kau diva kan CK? ok..panggil sy CK.. nama nak glemer je ko kan..haha
ok..setelah setahun menyepikan diri dari dunia blog dan memberi perhatian sepenuhnya kepada dunia realiti kini aku kembali.* ayat nak lawan A samad said* 

lepas satu ke satu blog, akhirnya tetap memilih blog pertama..ulardaun.blogspot.com.
url punyala buruk nau.macam mana la boleh bagi name ni. x ummmp langsung.kan?

ah..lantak la..ape aku mengesah?? hik hik..

sebelum ni dengan cintakhadijah90.blogspot.com. tapi disebabkan masalah tak berapa nak jadi masalah, terpakse tinggalkan blog tu. sayang ok. aku sayang giler blog tu. walaupun memang tak santik gile2 kan tapi blog tu ade 87 follower dah ok. oh, wait. 87? PEH-LISS..cam 8700 kan?

then dengan blog tu duit nuffnang dah RM4500++ . ok kejap, nampak sangat nipunyerr..
RM4.50.ok, fineeeeee..... memang sikit.. tapi ko ingat senang nak dapat duit dengan usaha kita sendiri tanpa buat pape? erk! cane tu?

pape pon..CK disini kawan2!

 errrr...

















muke konon comey..puh-lisss..( "-_-)










wink wink! ;)

creadit to: khadijasakaria! thanks didy! blog sy makin santik..hikhik

4 comments:

Ewan Zulkarnaini said...

welcome back miss CK hehehe

CintaKhadijah said...

thanks ewan~~;)

fdzurita said...

hahahaha..menyepi tanpa khabar.. selamat datang kembali.. blog & pesbuk dah bersawang,akhirnye tuan tanah dah muncul :)

CintaKhadijah said...

kak ita~ haha..sume da bau hapak..nan pesbuk nan blognyer..hehe..nyway..tikiuk2.. ;)

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.