pEeps!

Sunday, November 11, 2012

kalau dah student tu kan..

tau la kan kalau dah masuk belajar ni sikit-sikit esaimen, sikit-sikit esaimen. esaimen pulak bukan sikit-sikit. kalau buat boleh mengundang kecelakaan jiwa raga.  menguji keimanan didada tauk?. Bila dah siap satu tu kan rasa macam nak buat kenduri kesyukuran. Dah boleh bernafas dengan dua belah lubang hidung. What the fuhhhhh...lega okay!



sekarang ni tengah buat esaimen pasal Darwin pulak. kenal Charles Darwin? kalau tak kenal tu nampak sangat dulu-dulu ko suka ponteng kelas sains kan? tu la dulu ko suka ponteng kelas, sekarang menyusahkan aku pulak nak explain sape darwin kan.tk habis-habis menyusahkan hidup orang. aceh.. Lempang diri sendiri sia-sia hidup.

k la aku bagitahu la jugak. kang tak bagitahu cakap aku ni kerek pulak. Blog pun suam-suam ketiak ada hati nak kerek-kerek. 

Darwin ni yang cakap manusia ni asal dari beruk. Tu la teori dia paling kontroversi. Oh please la darwin, kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi.  ko tau tak aku bila buat esaimen pasal makhluk ni dalam hati tak berhenti-berhenti menyumpah nyeranah. Buat panas hati betol. Dia punya teori sangat nonsense, ntah apa-apa, #makcik-makcik sila skip ayat seterusnya.# cambangang, camcelaka,camneraka. tuttt tutttt tuttttttttttttt....ewah.. cukup pakej kau menyumpah kan.. teros makcik-makcik tak berkenan nak buat menantu. Tumpang lalu mak cikkk.. #jalan kepit-kepit dengan pakai kain batik.#

so, sekarang aku tengah beremosional. stress. dah, pergi main jauh-jauh. tahu kalau aku stress aku buat apa? aku suka gigit orang. 


esok nak pergi cari kereta sewa. nak pergi jalan-jalan sucikan nurani dan muhasabah diri. Banyak sangat mencarut malam ni. Tadi dah cari kereta sewa, tapi kereta ni yang jumpa. oh, sangat stress.

stress pun buat muka sweet. puih.




bai sayangsssssssss..

23 comments:

Bluewendy said...

hihi..get ur time to rest dear... enjoy2..!! hihi.. ;)

♥ Nana BamBam ♥ said...

chilaxssss.....

pe kate gi sungai hilangkan setress tuu..huhu

aiEz said...

fuhh xmo stress2 eh c.k...senyum sokmo..*sambil jeling2 lesung pipit bila c.k senyum...hee

ctk said...

hahaha...lawak r kamu ni....rindu kt ck jugk...hihihi

#eh maknenyer Darwin tu pon b**** gk la kn..bangga lak dia mengaku asal dr b****...huhu

obat tradisional nyeri haid said...

senyumnya mana :)

shedameor said...

nak sucikan nurani, muhasabah diri, kena solat tahajud la ck. kehkehkeh

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

LydSunshine said...

Bila sampai kat warning suruh skip ayat seterusnya tu, secara otometik akak skip. Pastu baru aku perasan yg aku ni dah mengaku diri aku makcik. Chiss.

izzah said...

hehe...normal dah nama pn student kan..xpe2..ssh2 dlu esk2 senang....gi rest2 dlu, gi jln2 round town...dh reda nnti baru smbung wat assignment yek =)

obat ginjal bocor herbal said...

di tunggu berita lainnya gan

obat jantung herbal said...

ok juga artikelnya

cara menyembuhkan darah tinggi said...

sip gan

cara menyembuhkan penyakit maag said...

salam kenal

obat kencing manis said...

nice share..

cara mengobati kanker payudara said...

makasih gan

cara menyembuhkan asma said...

salam kenal

terapi penyakit ginjal said...

sukses selalu gan

obat herbal nyeri haid said...

kunjungan sore gan

cara menurunkan kolesterol secara alami said...

salam kenal gan

silviani said...

nice info gan

silvi silviani said...

ikut menyimak gan

cara mengobati penyakit gula secara alami said...

sukses selalu yah gan

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.