pEeps!

Sunday, September 16, 2012

update asalkan ada.


lately ni hidup macam kacau bilau sikit. diri sendiri pun tak terurus apatah lagi blog kann.susah netolla updaye pakai phone. taip.berterabot. ahh aku malas nak taip balik. start 30 ogos sampai sekaramg aku beeulang alik hospital sbb ayah aku sakit. sakit ape? banyak snghtla sakitnya. nak ceeita satu satu phone ni macam mwnyakitkan hati. macam mana entry ni berterabor macamtu la hidup aku sekarang. jangam cakap perangai aku macam jahanam sebb buat entry macam ni. bukan aku yang jahanam tapi phone ni yang buat perangai. oh trtiba teringat phone ni pun phone pinjam. aku kan tak berharta mana la mampu nak pakai phone touch sekering ni. nokia tigatiga spuloh bolehla.. k la. sesape baru first time baca blog ni nak bagitau yg BM time SPM aku dapat A1. time kasih membaca luahan hati camsampah ni. bai.

15 comments:

lukman hakim said...

^_^...
I like it..
update asalkan ada..

TwIstiEs*meSti Mau* said...

Ck ikut titik nihh.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................hahahahha.

ikut lagi................. --->

ck..."tidak akan kuat seseorang itu jika tidak menerima ujian"

doa:semoga ayah sia super kaler..!!!

obat alami stroke said...

thanks gan informasinya

Lan Bingka said...

Saya doakan ayah awak cepat sembuh. Tahniah BM dapat A1

LydSunshine said...

Kahkah. Typo pun malas betulkan. Melampau CK. Akak doakan smoga hidup CK akan kembali normal la ye.

obat alami tumor lambung said...

hanks gan informasinya

Nora Karim said...

moga ayah CK segera sembuh... amin...

cara mengobati penyakit ginjal said...

ikut menyimak gan

mengatasi batu ginjal said...

terimaksih informasinya

obat alami demam berdarah said...

kunjungan pagi gan

cara mengobati penyakit jantung said...

di tunggu berita lainnya

obat kanker usus herbal said...

like this :)

cara menyembuhkan amandel said...

semoga cepat sembuhnya ayahnya

obat tradisional jantung koroner said...

kunjungan siang gan

silvi silviani said...

di tunggu berita lainnya

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.