pEeps!

Wednesday, January 18, 2012

sulul? lusul? LULUS laaaa.!. ;)

sebelum ni asyik cakap kereta manual susah la,


mencabar  keimanan la,


nak demam la belajar kereta manual,


pastu kecoh-kecoh tanya siapa cipta kereta manual sambil sising-lengan-baju-pegang-bulu-ayam-cikgu-cikgu .


-..-''


bila dah dapat lesen P, bawak kereta auto, terus rasa apa-ni-apa-ni?? boringgg... patut cikgu cakap kereta auto kereta orang OKU. bukan aku cakap...cikgu aku cakap..aku taip je. :p

ok.motif entry ni just nak cakap.....









ermmmm...










ermmmmmmmmm...
















saya dapat Lesen P.












kau mampu?









#lelelelempang.#





ahaks..
belagak macam dapat lesen kapal terbang.:p

eh, jap atas dah cakap dapat  lesen P, pastu nak seperais2kan orang lagi. hentahhh hape hapeee..=..=''




muka pegawai JPJ memang garang-garang ke? muka sengsorang kemainnnn.. takot aku tau..tak baik tau.. naik-naik kereta, nak keluar pintu pagar lupa bagi signal. lepastu pegawai JPJ tu cakap..

"signal awak tu rosak.."

aku pon..


just buat muka oh-iye?

"ok.."

 buat toye lagi. memang ingat signal tu rosak betul-betul la kan. dalam hati macam mana ni  macam mana ni signal xde.

bila nak masuk jalan lain try pasang signal dengan penuh harapan signal-kau-okay-la-balik, skali pap! eh...ok je.. baru sedar Pegawai JPJ tu perli je.

bendulnya aku..



n masa mandu aku punya fokus, Aaron aziz pin-pon kereta aku sambil kenyit mata pon aku tak nak layan..

ewah~~




ok. xkesah la.. janji lulus with flying flying colour book.  :p

yeay!


dan saya menepati Pusat Sekolah Memandu punya slogan.

sekali dan selamanya. 

ehem..boleh saya jadi model papan tanda PSM? #pitammmm..#



yuk bersorak kawan-kawan! masing-masing boleh buat kenduri kesyukuran dirumah masing-masing untuk saya.ehh..




babai korang!




^^p

9 comments:

saya dewi said...

elehhh tueh pun na kecoh T^T
huh *muka tak puas hati*

ayat orang dengki macam nieh. BHAHAHA.

congrate dear! ^^ jum lepak sesama. ecehhhh -..-'

CintaKhadijah said...

dengki jangan tak dengki. muehehe..
yuk2.. tunggu ck beli ferrari sbjik. ahaks.

Fikri said...

Tahniah sbb dpt lesen. Pasni bleh bljr drift lak. Haha.

Ayie Abas said...

tahniah CK dpt lesen memandu...bertambah lagi sorang pemandu di jln raya. ^__^

OdahOne OdahOneBizz said...

congratz! pasni bloleh bwk kete pusing2 bandar tnpa plu takut dgn encik polis...hoho

syahirooAhmad said...

Syukran.. :) leh la drive ke selangor tak gitu?

CintaKhadijah said...

fikri~ blaja drift sambil tangan men esemes.. cool! haha

ayie~ me kaseyy... bertambah lagi seorang pemandu berhemah di jalan raya.. kuikuikui..

odahone~ me kaseyy..lepasni boleh buat mka berlagak kalo jumpe pulis.. muehehehe..^^''

syahiroo~ bolehhhh...tnggu beli kete dulu sbijik.:P

~Nana BamBam~ said...

yeay dah lulus...

nti boleh bawa kete..bleh bawak nana sekali..kan kannn ? heehee

Amir said...

Auto tu, budak kecik boleh drive..

*muka angkuh*

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.