pEeps!

Monday, June 20, 2011

sindrom-entah-pape datang

pukul 9 gigih ke kelas.. pung pang pung pang dengar lecturer ngajar..

biology..

chemistry..

chemistry lagi..


tahap kegigihan tak yah nak cite la.. memang jitu! (mata keatas, tangan didada, hidung kembang.)
.
.
.
.
.
.
.
.




pandang lecturer macam nak mintak pelempang..

(-__-")


tersangat-sangatlah mengantuk! sedaya boleh tengok lecturer macam tengok REMY ISHAK.

camni..

ye ck, 1 microgram barape gram?
O  EM  JI! 
machonye awak..
;p
tapi....




FAILED! 

mata rasa macam ade gam 10 seconds..tau gam 10 seconds tu macam mana? tak tahu?
*BI dulu tak dapat A ke?* 

PANG!!

budak-budak sekarang kurang ajar kan? macam ko dapat A  PLUS PLUS kan?? haha..


errr.... gam 10 second dengan BI ade kena mengena ke?  -.-'

ehem. back to the topic.

bile masa ada topic?
haih...

sekarang jadi tak tahu nak update apa.
sindrom-lama-tak-update-blog dah datang.

daripada melalot macam ni baik tido. lagi bagos.

dah-dah..pegi buat kerja masing-masing. 

^_^ 



bye geprennnnn..
bye boipreeeeennnnnn..


*tetibe nak gedik.* xpaham.

2 comments:

MataHati @ MH said...

dah dah pi tido.. mana tahu nanti termimpikan si remy tuh..huhu

kim salam kat budak pompuan dlm gambar tu ekk..

CintaKhadijah said...

mataHati~ huarrrgghhh... syoknye mimpi naik beskal dgn remy... hahaha

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.