pEeps!

Saturday, June 9, 2012

Terlajak 2 hari.


Harini genap 22 tahun 2 hari kembang kempis hidung hirup oxygen Allah kasik satu hirup free 3 kali hirup, 3 kali hirup free lagi namblas kali hirup dan seterusnya..

walaupun birthday yang ke 22 tahun tapi aku tetap rasa aku lapanblas.
hua hua hua.



.
Gambar nostalgia boleh buat pameran di dinding muzium negeri Kedah.
2007 and i was 17. ;)



Harap-harap tahun ni lebih bermakna dari tahun-tahun lepas. Tahun lepas pun bermakna tapi nak lagi bermakna tahun ni. Contohnya dapat khawin. 





Gatal.















till then, bye sayangggs.. ^^

12 comments:

haz said...

happy belated birthday~ ^^

Lan Bingka said...

bagus juga idea kahwin ni

ctk said...

lor...besday kamu ye...heppy belated besday ck....cpt2 kawen ye...amin :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

hppy belated brthday dear..

shedameor said...

ck gatal. calon ade ?

Nur Aischa said...

wahh Happy belated Birthday ya sis ;) semoga berbahagia selalu~

LydSunshine said...

Arghhh,,... tidak dpt ku terima... kau muda lagi rupanya. Tapi best kan lahir tahun yg ada angka kosong kat belakang. Senang nak kira umur. Akak lahir sepuluh tahun lebih awal dari awak.

caliph shuriken said...

owh, hepi belated besday ^^

afzalsukasuki said...

cop yang tinggi tu!!!

oboy said...

Happy birthday,,,,,walau sedikit terlambat

Outbound di Malang said...

Kunci keberhasilan adalah menanamkan kebiasaan sepanjang hidup Anda untuk melakukan hal - hal yang Anda takuti.
tetap semangat tinggi untuk jalani hari ini ya gan ! ditunggu kunjungannya :D

keyboardkecik said...

lompat si katak lompat

Copyright@ All Rights Reserved ulardaun.blogspot.com. Setiap entry adalah hasil pemerahan otak tahap maksima kerut-kerut-dahi-kening-bercantum. Sekiang.